SKA-NK Happy Punk | Happy People at Gradina Urbană

SKA-NK Happy Punk | Happy People at Gradina Urbană

SKA-NK aduce nebunia și voia bună în grădină! Băieții pregătesc o seară mișto cu ritmuri săltărețe!

TRENDING – Cine a fost cu adevărat Freddie Mercury?

Povestea lor începe undeva demult, ca in basme, pe taramuri baimarene, cand Madalin ii povestea lui Alec despre pasiunea fratelui sau, Razvan, pentru chitara si muzica punk. Alec avea o mare dorinta sa formeze o trupa de punk-rock, la fel ca si Razvan. Astfel, prin intermediul lui Madalin, cei doi baieti s-au intalnit. Dupa lungi discutii despre cum ar putea gasi alti membri pentru formatie, b…aietii erau foarte nerabdatori sa cante. Nefacand nicio repetitie, cei doi au cantat pentru prima oara impreuna (Alec – tobe, Razvan – chitara+voce) cateva piese in faimosul bar local underground (si la propriu si la figurat), Crash. Rezultatul acestei prime reprezentatii live, a celor doi, a fost o catastrofa :)), dar a ramas in memoria lor ca un dintre cele mai frumoase amintiri ever. (Era iarna 2008).

Vă așteptăm sâmbătă, pe 29 mai, în Grădina Urbană să-i vedeți pe SKA-NK!

Salvează-ți data în calendar și hai la terasă! 👌
🤝 Eveniment în parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica

🌻Sâmbătă | 29 Mai | Greet: 19:00
🌻Strada Batiștei nr. 14 (în spatele hotelului InterContinental)
🌻Bilet: 25 Ron presale | 35 Ron acces general
🌻Rezervări: 0762733224

Vodca Absolut, Juice Rhubarb, 35%, 0.5l
Vodca Absolut, Juice Rhubarb, 35%, 0.5l

😷 Avem rugămintea să luați în considerare că 𝘁𝗲𝗿𝗮𝘀𝗮 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗶𝗻𝗰𝗵𝗶𝗱𝗲 la ora 22:00, conform noilor reglementări!
❗❗#Informatii☑❗❗❗
❗ Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
❗ Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
❗ Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
❗ Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
❗ Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
❗ Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic