Omul cu Șobolani • Backyard Season at Expirat 2021

Omul cu Șobolani • Backyard Season at Expirat 2021

Miercuri, 09.06.2021
Open doors: 17:00. Live: 19:30

Expirat Halele Carol – open air🔖 Biletele se pun în vânzare prin iabilet.ro joi, 20 mai, ora 12:00 fix:
🔖https://www.iabilet.ro/site/event/63445/ACCES:
• Prețul unui bilet este de 70 lei.

• Accesul se va face exclusiv pentru persoanele vaccinate complet (cu ambele doze) sau cu test RT-PCR efectuat în urmă cu max. 72 ore sau test rapid Antigen efectuat în farmacie în urma cu max. 24 ore. Vă rugăm să aveți adeverința de vaccinare sau dovada scrisă a testului la voi. Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.Dacă n-a ajuns încă vestea la tine, a început Backyard Season 2021, o serie produsă la Expirat de prietenii de la Overground Music. Se cântă pe noua scenă din terasa de la Halele Carol, într-un nou format pe care va trebui să îl respectăm.Informațiile complete despre ce reguli avem de urmat cu toții sunt la un scroll mai jos. Te rugăm să-ți iei puțin timp să le citești cu atenție.

➡ Ce facem de acum?
Săptămânal, miercuri (și câteodată și în alte zile), facem concerte open air cu artiști locali cunoscuți din zona alternative, la inițiativa Overground Music, pe scena suspendată deasupra terasei Expirat. Evenimentele vor fi adaptate mereu situației. Momentan se cântă cu public restrâns – aproximativ 300 dintre voi per reprezentație.➡ Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
• Concertele de la Expirat respectă noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore.
• Rugăm toți participanții la eveniment să prezinte la acces dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testului) la punctul de acces împreună cu biletul fizic sau electronic.
• Biletele sunt doar cu loc în picioare și se vând individual. Prețul unui bilet este unic: 70 lei.

Zilele Cartepedia

• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să respectăm limita de capacitate impusă (o persoană pe fiecare 2 metri pătrați). Te rugăm să faci tot posibilul să menții distanțarea socială față de ceilalți participanți la concert. Loc este suficient pentru toată lumea.
• Scena este suspendată deasupra terasei, în lateralul clubului, iar vizibilitatea este bună cam de oriunde ai sta. Concertul se vede și pe ecranul din spatele clubului, dacă vrei în orice moment să te retragi la o masă.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors, orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți masca și să respecți regulile de distanțare socială atunci când ești la acces, sau la bar și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la concertele din Expirat înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.

OCS, prescurtarea de la Omul cu șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu douăzeci și doi de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani.Omul cu șobolani:

Instagram: https://www.instagram.com/omulcusobolani/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCg4d9t5HoKsAEy7zyMCryiw
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5HXGX4FVy8ysaXF8oqcHif…

Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe paginile de Facebook Backyard Season sau Overground Music.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Lasă un răspuns