Trupa The Offspring interpretează live piesa 'Let The Bad Times Roll'

Trupa The Offspring interpretează live piesa ‘Let The Bad Times Roll’

La începutul acestei săptămâni, rockerii din California, THE OFFSPRING au interpretat piesa principală a celui mai noul album al lor “Let The Bad Times Roll” pentru postul de radio 98 Rock. Poți viziona clipul mai jos.

Albumul “Let The Bad Times Roll” a fost lansat pe data de 16 aprilie prin Concord Records. Materialul ce l-a urmat pe „Days Go By” din 2012 a fost produs de celebrul Bob Rock care a lucrat și la ultimele două LP-uri ale trupei.

Boxe active Horizon Acustico HAV-M1100N, 2.0, 60W, BT, NFC, Optical, Coaxial, AUX, Walnut
Boxe active Horizon Acustico HAV-M1100N, 2.0, 60W, BT, NFC, Optical, Coaxial, AUX, Walnut

Vocalistul “DexterHolland, chitaristul Kevin “NoodlesWasserman, bateristul Pete Parada și noul basist Todd Morse au scris și au înregistrat “Let The Bad Times Roll” în ultimii ani, în diferite locații, inclusiv în studioul trupei Huntington Beach, California.

Vorbind despre lunga perioadă de timp dintre “Let The Bad Times Roll” și precedentul album OFFSPRING, Noodles a declarat postului de radio 100.3 The X Rocks: “Am lucrat la el de ceva vreme. Într-adevar, acum aproximativ doi sau trei ani, totul a început să facă click și am avut o prioadă cu adevărat creativă – atunci și de atunci, de fapt speram ca înregistrarea să fi fost facut încă de acum cinci ani, dar a durat mai mult pentru a o face. Oricum în cele din urmă am simțit că este puternic și credem că în prezent trupa este în cea mai bună formă.”

TRENDING – Trupa FOO FIGHTERS va fi indusă în ROCK AND ROLL HALL OF FAME

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

manukashop.ro

Lasă un răspuns