Metallica a compus cel puțin 10 piese în timpul carantinei - Contemporary-Establishment

Metallica a compus cel puțin 10 piese în timpul carantinei

La începutul acestei primăveri, James Hetfield de la Metallica a explicat că trupa a compus 10 sau mai multe piese, în timp ce erau izolați unul de celălalt din cauza pandemiei coronavirus.

Icon-ul rock a dezvăluit informația în luna martie, în timpul unei dinscuții din cadrul podcastului The Fierce Life, deținut de producătorul de arme Fierce Firearms unde Hetfield a fost invitat pentru faptul ca acesta este vânător înrăit. Când s-a vorbit despre progresul realizat de Metallica, vocalistul/chitaristul a detaliat modul în care grupul a colaborat prin intermediul studiourile lor de acasă.

Casti Audio In-Ear Philips, SHB2505WT/10, True Wireless, Autonomie 5h, Alb
Best price – Casti Audio In-Ear Philips, SHB2505WT/10, True Wireless, Autonomie 5h, Alb

„Din cauza COVID, stăteam acasă, eram supărat dar în același timp și creativ. Doream să ne întânlim așa că am început să fac niște ședințe pe Zoom săptâmanal cu băieții, doar să văd ce mai fac. ” a declarat Hetfield. „Apoi le-am spus o singură dată – Hei, mă voi apuca să scriu câte ceva și vă trimit și vouă. Faceți voi ce doriți cu ele și vedem ce se întâmplă când ne strângem. Așa că am început cu o versiune acustică ‘Blackened‘ pentru 2020.”

Bineînțeles, nu doar cei din corporații folosesc videoconferința ci și muzicienii metal! Ceea ce este impresionant, este că Metallica a venit cu 10 piese în acest fel.

„Am început să experimentăm partea cu compoziția de piese pe Zoom.” a continuat Hetfiend.”Lars Ulrich și cu mine ne întânleam sau Lars și Kirk, apoi primeam eu bucățile create. A fost dificil din cauza delay-ului de sunet, așa că de fapt nu am putut cânta cu toții în același timp dar cântam pe track-uri cu metronom. Aveam producătorul meu care era la PC, în timp ce eu cântam. El îmi controla PC-ul din LA, eu sunt în Vali [Colorado] – este aici în San Francisco – a fost destul de bizar să facem asta. Am început totuși să compunem. 10 piese au ieșit. Și într-un final ne-am reunit live. Sunt câteva chestii pe care le poți face pe Zoom.”

TRENDING – Mark Tremonti, chitaristul Alter Bridge ne vorbeşte despre chitara PRS signature

Vezi mai jos interviul complet.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Un gând despre “Metallica a compus cel puțin 10 piese în timpul carantinei

Lasă un răspuns