Doomnezeu a lansat a treia piesă – Kranioutopos

Doomnezeu a lansat a treia piesă – Kranioutopos

Doomnezeu – Kranioutopos

Doomnezeu, formația de stoner doom creștin ortodox, a lansat a treia piesă – Kranioutopos. Este disponibilă pe toate platformele importante de streaming.

Kranioutopos descrie sacrificiul săvârșit de Isus Hristos pentru Mântuire, despre povara – crucea – pe care a purtat-o în spate pe dealul abrupt al Golgotei și despre momentele în care Fiul Domnului a devenit și Fiul Omului.

Black Label Society The Almighty T-Shirt Olive
Black Label Society The Almighty Olive T-Shirt – Best price guarantee

Versurile piesei, „Kraniou topos / calvariae locus” fac referire la Golgota, sunt denumirile locului în limbile greacă și latină, iar „Elohi Lama Sabachtchani” sunt cuvintele Mântuitorului pe cruce, în limba aramaică, însemnând “Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit?”

Lirica minimalistă, interpretată în stil „byzantine-black metal”, este acompaniată de pasaje instrumentale monolitice, stoner doom, infuzate cu elemente stilistice specifice Orientului Mijlociu.

Întrega producție s-a desfășurat DIY într-un fost buncăr anti-aerian, devenit studio. Formația Doomnezeu este responsabilă pentru compoziție, mix, master, înregistrare și grafică.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

carturesti.ro