Artistul vasluian Jack-P a lansat albumul “Karma”

Artistul vasluian Jack-P a lansat albumul “Karma”

Jack-P – Karma

Artistul vasluian Jack-P a lansat albumul “Karma”, acesta conține 12 piese, proiectul este făcut pe baza trăirilor acestuia dar în spatele albumului e o poveste mult mai complexă. Producția materialului a început în 2019, timp în care lucra și la EP-ul “Tipul ăla”, primul cântec lansat de pe album se numește “RAP” care este o colaborare cu Mirvr, un rapper din Colentina, de acolo a început șirul pieselor, unele mai triste, altele mai melancolice iar unele mai vesele. Jack-P s-a remarcat de-a lungul timpului prin lirică și complexitate, majoritatea versurilor au o tentă psihologică, unde o simplă frază poate denotă mai multe sensuri.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „TU EȘTI DOAR UN PION ÎN POVESTEA ACEASTA, OAMENII VIN ȘI PLEACĂ, IAR VIAȚA RÂDE CA PROASTA, AM MULTE TALENTE, DAR TU VEZI NUMAI DEFECTE. CUM AR FI DACĂ AM TRECE PESTE ACESTE ASPECTE? Jack-P ONE LOVE”

Sursă : One Love Hip-Hop Ro

Albumul “Karma” este făcut în mare parte la persoana întâi, dar scopul principal este de a pune ascultătorul în locul artistului, totodată există mesaje subliminale în acesta, “M-am inspirat din realitate, dar nu fac referire la nimeni” a declarat artistul, în piesa “Vivo feliz” acesta spune : “Nu fă legătura între tine și piesele mele”, în  “Nu te da bătut” spune : “Ca artist trebuie să am momente grele că mai apoi să vă scriu despre ele” continuând cu “Unele sunt trăite, altele auzite, altele au trecut dar sunt reamintite” unde dă de înțeles că nu este vorba de cineva anume și că piesele pot fi făcute pe baza lucrurilor trăite de el sau de altcineva .

 

PRETURI WOW, ARTICOLE MUST-HAVE

Karma” conține piese de moment, considerate cântece de refugiu, “Atunci mă retrag în muzică, unde am alinare” spune Jack-P în  “Singur pe stradă” dar și piese care au parcurs un drum lung până la rezultatul final. Proiectul îl are că producător executiv pe Hippy Jack, desigur, pe lângă el mai sunt și alți. Deși este un album Hip-Hop/Rap, există și piese care ies puțîn din acest tipar, cum ar fi “Iolanda” care are un sound ceva mai latino și “Pleacă” care este o combinație de Hip-Hop cu Pop.

Pentru Intro și Outro au fost folosite două intrumentale ale cunoscutului Eminem, mai precis “Walk on Water” pentru “În mintea lui Jack” și “Haille’s Song” pentru “Singur pe stradă”, pe lângă asta Jack-P precizează apleativul de Slim Shady în piesa “Iolanda” iar în “RAP” a folosit o parte dintr-un interviu cu Tupac, alte nume cunoscute care apar în album sunt El Chapo (baron al drogurilor) Ra și Seth (zei egipteni) care exprimă putere, de aici și mesajul subliminal al albumului, indiferent de situația prin care treci , trebuie să fi puternic și să mergi mai departe, Eminem, Tupac și El Chapo sunt personalități care au pornit de jos, iar în ciudata greutăților au ajuns sus, iar Ra și Seth reprezintă puterea supremă.

DDSDA
Jack-P a folosit două din intrumentalele lui Eminem pentru album.

Proiectul este unul mai personal, fară prea mulți parteneri și colaboratori, având doar patru feat-uri, acestea fiind făcute cu Mirvr, Varu’ (Toma), Bianca și Dayodman, un rapper de culoare din Washington D.C. Albumul nu iese în evidentă din punct de vedere al sound-ului și interpretării, ci prin mesaj.

Cât despre titlu Jack-P spune : Titlul de “Karma” mi s-a părut cel mai potrivit, fiind multe relatări inspirate din viața de zi cu zi a oamenilor, unde cel mai probabil într-o etapă din ea ți se vă întoarce împotriva ta tot ce ai făcut greșit”, făcând legătura cu mesajul profund pe care îl au unele piese, scoțând în evidență atât partile bune cât și părțile mai puțin bune ale unui om în societate, pentru artist muzica e un loc de refugiu și placere, “Eu fac ce îmi place, cum îmi place, dacă este și pe placul altcuiva cu atât mai bine.”, acest lucru îl face pe Jack-P să fie artistul de astăzi, neconformist și ambițios.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns