Metallica va transmite în fiecare luni câte un show live, vezi primul concert din seria "Metallica Mondays"

Metallica va transmite în fiecare luni câte un show live, vezi primul concert din seria „Metallica Mondays”

Metallica Mondays

Metallica a transmis un show complet live pe care l-au avut acum ceva timp, ca o modalitate de a mai reduce plictiseala fanilor care stau acasa ca urmare a procesului de distantare sociala ce are loc pe fondul pandemiei coronavirusului ce are loc in aceasta perioada.

Totul face parte din „Metallica Mondays”, o noua serie de concerte ale trupei.

In acest scop, legendele rock, au transmis pe 23 iunie, concertul „Metallica Live at Slane Castle June 8, 2019″ intr-un streaming via youtube si facebook. Gigul cu o durata de doua ore si jumatate ramane disponibil pe youtube, trupa glumind „faceti o pauza de la Netflix„.

Image result for metallica slane castle 2019

„In timp ce cutotii ne facem treaba si ramanem in casa, ne lipseste mult muzica live” a declarat Metallica intr-un comunicat „Si cum ar fi sa revenim la cateva show-uri mai vechi, printr-o distanta sociala responsabila? Fara a suna prea cheesy, dar acum mai mult ca niciodata suntem cu totii impreuna in toata aceasta situatie si vom sta conectati pentru a trece impreuna prin aceasta situatie. Cu aceasta situatie in minte, va aducem o serie de concerte live Metallica, pe care le poti vedea chiar de pe canapeaua ta.”

Te poate interesa si: Casti audio Bose QC35 II, Wireless, Noise cancelling, Microfon, Negru

Concertul din 2019 a fost primul concert al trupei, in irlanda din 2009. Realizat in timpul recentului turneu european „WorldWide Tour” locatia a fost extraordinara. Exista un minim de concerte ce au loc la Slane Castle, un reper iconic al tarii cu o priveliste extraordinara.

„Suntem binecuvantati sa fim aici dupa 38 de ani” a spus frontman-ul James Hetfield in timpul concertului. „Dar ceea ce este si mai uimitor este ca sunteti inca aici in numar foarte mare. Multumim familiei Metallica.”

Luni si-a anuntat planurile pentru concertele din 2020, ca urmare a numeroaselor schimbari aparute ca urmare a crizei globale. La inceputul acestei luni, trupa a anuntat un nou serviciu se Subscribe numit „Vinyl Club

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

3 gânduri despre “Metallica va transmite în fiecare luni câte un show live, vezi primul concert din seria „Metallica Mondays”

Lasă un răspuns