Les Elephants Bizarres au lansat videoclipul pentru single-ul "Foc"

Les Elephants Bizarres au lansat videoclipul pentru single-ul “Foc”

Les Elephants Bizarres – Foc

Les Elephants Bizarres a lansat videoclipul pentru single-ul “Foc”.

Les Elephants Bizarres este o trupă românească de synth-electro-pop înființată în 2007. Cu trei albume la activ și numeroase single-uri ce au răsunat în topurile radiourilor românești, LESEB este una dintre cele mai îndrăgite trupe din peisajul muzicii alternative românești.

De-a lungul carierei, baieții au cântat în deschiderea mai multor artiști internaționali printre care Maroon 5, RoxetteBilly Idoll sau James Blunt. În 2014 trupa a castigat Best Alternative Band, un premiu de referință acordat de SUNETE Music Magazine. Încă din 2007, trupa l-a avut pe Ștefan Matei la voce. I s-au alăturat Enver Mamut (chitară) și Tudor Amarandei (synth/clape), Alexandru Badea (percuție) și Mario Nichiforescu (bass).

În 2009, Les Elephants Bizarres cântă la Bestfest, pe aceeași scenă cu Moby și Motorhead.

Anul următor (2010), apare prima piesă Les Elephants Bizarres care ajunge on air, “Have no fear”, produsă de Horea Pascu. Primul single cu videoclip al Elefanților, „Hello! Says the Devil!”, rămâne pe locul 1 în topul Radio Guerrilla timp de șapte săptămâni la rând și e folosită la o campanie Pepsi, într-un spot publicitar. În același an apare și primul album, “Hello!”, produs de Bogdan Popoiag (Dj UNU, R.O.A.). Veselia celor de la Les Elephants Bizarres a călătorit rapid peste graniță, trupa fiind invitată să cânte la EXIT Festival(cel mai mare festival de muzică din Serbia), în Bulgaria (la Spirit of Burgas Festival) și în Moldova.

Între 2011 si 2012, trupa a plecat în turneu în întreaga țară și a lansat mai multe piese: „Smile” (2011), „Wish You Were Here” (2012– piesă ce a fost folosită pe coloana sonoră a mediu-metrajului „KIDDO”, primul film interactiv românesc) și „Nu mă opri”, piesa cu cele mai multe vizualizari pe Youtube a elefanților. Tot în 2012, baieții cântă în deschiderea concertului Roxette, pe Cluj Arena.

2014 este anul primei colaborări cu un artist hip-hop român – Deliric – ocazie cu care apare piesa “În culori”, ce se continuă în stil urban cu piesa “Necunoscut”, folosită și în campania Grolsh, pe un spot publicitar. Tot în 2014 trupa a lansat cel de-al doilea album, „Zoologic”, și a fost invitată să cânte la importante festivaluri de muzică din România, deschizând concertele pentru Billie Idol și James Blunt (inaugurarea sălii polivalente din Cluj).

Tot în 2014 Les Elephants Bizarres a câștigat premiul Best Alternative Band acordat de revista SUNETE și a fost aleasă de către un juriu internațional pentru a urca pe scena Forbes Cool Brands Gala.

În 2015, Les Elephants Bizarres a lansat single-ul „Girls Gone Wild”, o producție HaHaHa Production, finalul de an aducând trupa în studio pentru un nou material.

Les Elephants Bizarres la Rocanotherworld, Iași 2019

Les Elephants Bizarres la Rocanotherworld 2019, la Iași

Anul 2016 a însemnat multe concerte la festivaluri din țară, lansarea piesei „Roșu Neon”, ajunsă în Top 10 Europa FM, dar și invitația de a deschide concertul trupei Maroon 5 de la București, în Piața Constituției, în fața celui mai numeros public de până atunci. Sfârsitul de an a însemnat un al doilea single, „Shivers”, fiind prezentat publicului la finalul lunii noiembrie.

Cel de-al treilea album Les Elephants Bizarres, „SEEN”, s-a lansat pe 1 martie 2017, în tandem cu cel de-al treilea single, „Eu cu tine și cealaltă fată”. În iunie, trupa a scos, ca în fiecare an, un single cu videoclip care să însoțească fanii în zilele toride de vară. Vocile mării s-a auzit toată vara la radiouri și pe plaje.

Anul 2018 marchează colaborarea trupei cu artistul hip-hop american Kent Archie, din care ia naștere piesa “Something in your eyes”, ocazie cu care Elefanții concertează pentru prima data în Alpii francezi.

În 2019 trupa lansează “Skywalker”, prima piesă produsa de chitaristul trupei Enver Mamut. Trupa concertează din nou în Alpii francezi. În Iunie, Les Elephants Bizarres lansează un single nou de vară în limba româna intitulat “Inima la Soare”.

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

carturesti.ro

Lasă un răspuns