Metallica va transmite în fiecare luni câte un show live, vezi primul concert din seria „Metallica Mondays”

Metallica Mondays

Metallica a transmis un show complet live pe care l-au avut acum ceva timp, ca o modalitate de a mai reduce plictiseala fanilor care stau acasa ca urmare a procesului de distantare sociala ce are loc pe fondul pandemiei coronavirusului ce are loc in aceasta perioada.

Totul face parte din „Metallica Mondays”, o noua serie de concerte ale trupei.

In acest scop, legendele rock, au transmis pe 23 iunie, concertul „Metallica Live at Slane Castle June 8, 2019″ intr-un streaming via youtube si facebook. Gigul cu o durata de doua ore si jumatate ramane disponibil pe youtube, trupa glumind „faceti o pauza de la Netflix„.

Image result for metallica slane castle 2019

„In timp ce cutotii ne facem treaba si ramanem in casa, ne lipseste mult muzica live” a declarat Metallica intr-un comunicat „Si cum ar fi sa revenim la cateva show-uri mai vechi, printr-o distanta sociala responsabila? Fara a suna prea cheesy, dar acum mai mult ca niciodata suntem cu totii impreuna in toata aceasta situatie si vom sta conectati pentru a trece impreuna prin aceasta situatie. Cu aceasta situatie in minte, va aducem o serie de concerte live Metallica, pe care le poti vedea chiar de pe canapeaua ta.”

Te poate interesa si: Casti audio Bose QC35 II, Wireless, Noise cancelling, Microfon, Negru

Concertul din 2019 a fost primul concert al trupei, in irlanda din 2009. Realizat in timpul recentului turneu european „WorldWide Tour” locatia a fost extraordinara. Exista un minim de concerte ce au loc la Slane Castle, un reper iconic al tarii cu o priveliste extraordinara.

„Suntem binecuvantati sa fim aici dupa 38 de ani” a spus frontman-ul James Hetfield in timpul concertului. „Dar ceea ce este si mai uimitor este ca sunteti inca aici in numar foarte mare. Multumim familiei Metallica.”

Luni si-a anuntat planurile pentru concertele din 2020, ca urmare a numeroaselor schimbari aparute ca urmare a crizei globale. La inceputul acestei luni, trupa a anuntat un nou serviciu se Subscribe numit „Vinyl Club

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

3 gânduri despre „Metallica va transmite în fiecare luni câte un show live, vezi primul concert din seria „Metallica Mondays”

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic