Vocaliștii Crazy Town Implicați Într-o Bătaie Sîngeroasă - Contemporary-Establishment

Vocaliștii Crazy Town Implicați Într-o Bătaie Sîngeroasă

Trupa de rap rock Crazy Town a susținut un concert cam nasol în acest weekend în Myrtle Beach, Carolina de Sud. Seth Binzer, cunoscut și sub numele de Shifty Shellshock, co-vocalistul trupei, a intrat într-o luptă sângeroasă cu celălalt vocalist al grupului, Bobby Reeves, după ce Binzer nu a apărut pentru a cânta până la încheierea concertului.

Crazy Town este cel mai bine cunoscut pentru hitul lor „Butterfly”, iar când trupa a cântat piesa fără Binzer, Reeves a trebuit să convingă mulțimea să cânte după ce a uitat cuvintele.

Mai târziu, el a spus mulțimii și a spus: „Sunt atât de supărat pe Shifty!”.

Filmările de după spectacol i-au dezvăluit pe Binzer și Reeves intr-o bătaie destul de serioasă în culise.

Binzer îl lovește în mod repetat pe Reeves în timp ce acesta este la pământ și țipă la el că îi datorează bani. Când Reeves se ridică în sfârșit, începe să-l lovească pe Binzer înapoi înainte ca rolurile să se schimbe din nou. În cele din urmă, lupta a fost întreruptă.

Reeves a postat pe rețelele sale de socializare imagini cu fața sa răvășită, scriind:

„Eu și Shifty am avut o mică ceartă, dar totul este bine. Suntem frați.”

Spectacolul Myrtle Beach nu este singurul concert recent Crazy Town care a mers prost. În Jackson, Mississippi, Binzer a lovit un monitor de scenă, după ce i-a spus inginerului de sunet că nu-și aude vocea.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns