The Flash: Noul Trailer Are Călătorie În Timp, Eroism Și Mult…Batman - Contemporary-Establishment

The Flash: Noul Trailer Are Călătorie În Timp, Eroism Și Mult…Batman

În noul trailer pentru The Flash apare la greu…. Batman. Pentru că, la urma urmei, știe că ceea ce ne dorim cu adevărat de la trailere, Flash este mai mult un fel de Batman, mai ales că este versiunea lui Michael Keaton care face lucrurile și mai interesante.

Cât despre Barry Allen al lui Ezra Miller? El se află în centrul poveștii, când își folosește superputerile pentru a călători înapoi în timp pentru a schimba evenimentele din trecut. Dar când încercarea lui de a-și salva familia modifică din neatenție viitorul, Barry rămâne prins într-o realitate în care generalul Zod (Michael Shannon) s-a întors, amenințănd cu anihilarea și nu există super-eroi la care să se apeleze.

Adică, cu excepția cazului în care Barry poate convinge un Batman foarte diferit (da, acel Batman) ieșit la pensie să salveze un kryptonian întemnițat… deși nu pe cel pe care îl caută.

Vezi și – Cele Mai Șocante Mandela Effects Din Categoriile filme și TV – Vei Fi Uimt De Ceea Ce Ai Ratat!

În cele din urmă, pentru a salva lumea în care se află și a se întoarce în viitorul pe care îl cunoaște, singura speranță a lui Barry este să alerge pentru viața lui. Dar va fi suficient să faci sacrificiul suprem pentru a reseta universul?

Iar resetarea universului este o mare piesă pentru film în sine, care are sarcina de a încheia în mod eficient universul extins DC și de a pregăti scena noii ere a lui James Gunn.

Cu Sasha Calle în rolul Supergirl, Ben Affleck din nou în rolul DECU Bruce Wayne, Ron Livingston în rolul lui Henry Allen, tatăl lui Barry și Kiersey Clemons revenind ca Iris West, The Flash va fi în cinematografe din 15 iunie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

dynutrition.ro

Lasă un răspuns