Bram Stoker’s Dracula Se Reîntoarce În Cinematografe În Format 4K - Contemporary-Establishment

Bram Stoker’s Dracula Se Reîntoarce În Cinematografe În Format 4K

Cam asta este poanta cu vampirii: oricât de mult timp ar trece, ei nu îmbătrânesc. Iar Dracula lui Bram Stoker, regizat de maestrul Francis Ford Coppola, este un film care este perfect pentru perioada sa, cu o distribuție incredibilă precum Gary Oldman, Winona Ryder, Keanu Reeves sau Anthony Hopkins.

În același timp, acest film a rămas atemporal, datorită măiestriei lui Coppola și a devotamentului său pentru efectele practice. Acum revine la viață, din nou (adică vampirii tind să facă asta, te-ai prins?) într-o restaurare în modul 4K, pentru a sărbători aniversarea de 30 de ani – și se întoarce pe marele ecran, acolo unde îi este locul de fapt.

Dacă a trecut ceva vreme de când nu ai mai revazut Darcula lui Francis Ford Coppola, (sau dacă nu l-ai văzut deloc) ar trebui să știi că este un film de groză cu un stil stil gotic, de mari proporții – cu accent pe efecte speciale create din stilul de filmare, decoruri bogate în detalii și machiaje incredibile, pentru a-l transforma pe Gary Oldman, în cel mai cunoscut vampir din lume.

Winona Ryder este Mina Murray, atrasă de flerul lui Drac. – cu Keanu Reeves în rolul lui Jonathan Harker și desigur inegalabilul Anthony Hopkins în rolul lui Van Helsing.

Dracula este genul de film de groază, care atinge proporții uriașe, fără restricții de nici un fel, cu un buget destul de ridicat – un film care se realizează destul de rar în zilele noastre.

În Marea Britanie va apărea in cinematografe, din data de 7 octombrie. Poate dacă avem noroc, îl vom revedea și în cinematografele din România (unde de fapt îi este locul 😉 – te-ai prins?).

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns