LUNA AMARĂ live @ ROCK HALLE - 26 Noiembrie - Contemporary-Establishment

LUNA AMARĂ live @ ROCK HALLE – 26 Noiembrie 2022

Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 20:00, ești așteptat la un eveniment de excepție cu Luna Amară la ROCK HALLE Constanța.

Luna Amară cântă de peste 16 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – probabil cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă.

Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, implicarea socială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Social links:
Facebook: https://www.facebook.com/LunaAmaraBand
Instagram: https://www.instagram.com/lunaamaraband/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3JmNi1OPqbrRQfNXlPDsqf
Youtube: https://www.youtube.com/c/lunaamaraband 

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

lensa.ro

Lasă un răspuns