Vezi Trailerul Pentru Noul Film Al lui Damien Chazelle, Babylon - Contemporary-Establishment

Vezi Trailerul Pentru Noul Film Al lui Damien Chazelle, Babylon

După succesul extraordinar obținut cu La La Land, regizorul câștigător al premiului Oscar, Damien Chazelle își continuă obsesia pentru Hollywood și pentru cinematografie, cu noul său film intitulat Babylon. Babylon este o explorare opulentă a Los Angeles-ului, în timpul perioadei Jazz din anii ’20, care a văzut tranziția de la filmele mute la ‘talkies’.

Primul trailer pentru Babylon a sosit și arată că Chazelle, nu reține nimic, atunci când vine vorba de a transmite tot entuziasmul și excesul acelei perioade din istoria Hollywood-ului.

drmax.ro/

Trailerul începe cu logo-ul Paramount care dispare după sunetul respirației, actriței Nellie LaRoy, ce joacă rolul personajului Margot Robbie. Există mașini de epocă ce merg cu viteză, sticle de șampanie desfăcute, multă cocaină, imagini tip flash, și mai multă cocaină, si personajul imbătrânit al lui Brad Pitt, Jack Conrad, ce dansează în chiloți, totul pregatit pe o partitură bombastică de jazz

A, și Nellie se luptă cu un șarpe la sfârșit. Cât de mult hedonism de Hollywood, mai poți cere?

Alți membri ai distribuției îi includ pe Diego Calva, Jean Smart, Li Jun Li, Tobey Maguire (de asemenea, producator executiv), Samara Weaving și Katherine Waterston.

Pune-ți centura de siguranță, pentru că Babylon arată ca o plimbare nebună, nebună de tot – și sosește în sezonul de vârf al petrecerilor, cu o lansare limitată pe 25 decembrie, urmată de o lansare amplă pe 6 ianuarie 2023.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns