Câteva secrete întunecate care dezvăluie adevărul despre Hollywood - contemporary-establishment

Câteva secrete întunecate care dezvăluie adevărul despre Hollywood

După ce mega-producătorul Harvey Weinstein și alte nume puternice de la Hollywood au fost expuse, a fost aruncată multă lumină asupra laturii secrete a industriei filmului. Dacă te-ai gândit să devii o vedetă uriașă și ai vrea să fii celebru, s-ar putea să-ți reconsideri planurile după ce ai aflat cum este cu adevărat să trăiești în lumina reflectoarelor.

La Hollywood există mai mulți bani, faimă, apariții pe covorul roșu și milioane de fani obsedați. Există de asemenea, superficialitate uluitoare, durere și mai mult sau mai puțin …crimă. Iată câteva secrete întunecate și povești infiorătoare care scot în evidență partea întunecată a divertismentului.

Paparazzi de închiriat

Dacă te uiți la o poză dintr-un tabloid sau pe un site de nișă, pare că celebritățile pozează într-o fotografie pentru o scenă, probabil așa și este. În 2016, un fotograf a dezvăluit că multe celebrități își pun în scenă fotografiile, pentru a avea un control mai bun asupra imaginii lor. Kim Kardashian este o vedetă care își păstreaz paparazzo-ul personal pe speed dial. Ea îi trimite un mesaj text fotografului în mod regulat și îl ia în jurul lumii pentru a fi fotografiată. Kardashian revizuiește fiecare imagine, care sunt și photoshopate înainte de a fi vândute revistelor.

Tekken 7 – Ultimate Edition Steam Key GLOBAL – 15,39 EUR

Cu mult înainte ca Kim Kardashian să aibe paparazzi în palmă, Pencer Pratt și Heidi Montag de la The Hills, MTV, au avut un acord 50/50 cu o companie numită Pacific Coast News. Ei pozau pentru „fotografii exagerate” care erau apoi vândute rvistelor din întreaga lume. Pratt l-a numit “the best gig ever”, iar el și Montag au încasat peste 1 milion de dolari vânzându-și pozele. Vedetele consideră că este o relație de lucru, care este avantajoasă pentru toți cei implicați, iar fanii lor nu au de obicei habar de ceea ce se întâmplă și că fotografiile „candide sunt realizate cu atenție, înainte de a fi lansate către public.

Diverse substanțe, mai mult sau mai puțin legale sunt permise pe platoul de filmare

Uneori, tot de ceea ce este nevoie, sunt oleacă de droguri, pentru ca un actor sau o actriță să dea tot ce e mai bun din ei. Se știe că Tinseltown furnizează multor vedete de top, viciul preferat.

Legendarul actor Dennis Quaid a devăluit că era dependent „ocazional” de cocaină, înainte de a deveni foarte cunoscut. Când s-a mutat prima oară în L.A., în 1974, s-a interesat de ceva „droage” pe ici, colo, dar lucrurile au scăpat de sub control până să apară în filme mainstream. El a dezvăluit, de asemenea, că cocaina, a fost inclusă în bugetele filmelor – deghizată sub numele de “petty cash” pentru a păstra secretul. El a susținut că drogul era distribuit gratuit pe platourile de filmare, pentru că era normal și asta făcea toată lumea.

Privind în urmă, și-a numit dependența de cocaină, una dintre cele mai mari greseli făcute. Actorul a spus că dependența de droguri, i-a făcut viața să se duca în cap.

Și Jack Nicholson a vorbit sincer despre consumul de droguri. Într-un interviu din 1980 acesta a spus că „drogurile nu sunt mare lucru” și că îi place să se torpileze „cam patru zile pe săptămână„.

Tulburari de alimentație

Presiunea de arăta bine și de a fi slăbuț/ă, a făcut ca unele vedete să sufere tulburări de alimentație grave. A fi în fața reflectoarelor, pentru actori înseamnă că sunt sub microscop 24/7. Nu numai că sunt judecați de fanii lor și de public, dar uneori agenții și managerii lor pot pune presiune pentru a scăpa de acele cîteva kilograme în plus, în moduri nesănătoase.

Demi Lovato și-a amintit că la vârsta de „2 sau 3 ani„, se uita la burtă și se întreba dacă va fi vreodată plată. Pe măsură ce creștea, s-a luptat cu o tulburare de alimentație și avea recidive după perioade dificile din viață. După ce s-a desparțit de gagiul ei, Wilmer Valderrama, aceasta făcea, ceea ce este numit „binging and purging” (adică mânca foarte mult după care vomita) pentru că îi era dor de el.

Actrița Naomi Watts a mai dezvăluit că practic se înfomata pentru o apariție pe covorul roșu, iar modelul Ashley Graham a spus că un agent îi flutura în față, bancnote de 20 de dolari, spunându-i să slăbească mai mult, pentru că doar așa ar putea câștiga mai mult.

Casting Couch nu este o noutate

Cu mult înainte de apariția scandalului Harvey Weinstein, au existat zvonuri despre Casting Couch – un termen folosit pentru a descrie vedetele cărora li se acorda roluri în schimbul unor favoruri sexuale. Megan Fox a dat un interviu către GQ și a oprit zvonurile expunând fapte adevărate.

Acrița a spus că „legende de la Holywood” o invitau să se întânlească, pentru a discuta despre anumite oportunități. Apoi când avea să aibe loc întânlirea, își dădea seama că întânlirea era doar un truc. Ea a spus că mulți actori au reușit să se tufe cu multe fete din industrie, dar ea nu a fost una dintre ele. Ea îi refuza din start.

Istoria Casting Couch este una lungă. Un „practicant” timpuriu, a fost Louis B. Mayer, care a co-fondat studiourile Metro-Goldwyn-Mayer în 1924. Mayer, punctul zero al acestei practici, avea mijloacele sale „speciale„. Dacă actrițele nu se conformau, el le amenința că le va distruge cariera sau chiar viața.

Mafia

Hollywood-ul poate fi văzut ca un oraș plin de strălucire și stiluri de viață frumoase, dar are o istorie care nu este deloc plină de farmec. De fapt, există o latura foarte dark, despre care mulți oameni nu sunt conștienți.

S-a zvonit că un mafiot pe nume Mickey Cohen conducea lumea interlopă din Hollywood. În 1950, revista Life a publicat o expunere intitulată „Trouble in Los Angeles”, pentru a se concentra asupra lui Cohen și a unităților sale de crimă organizată, care conduceau industria. Acesta este un secret pe care Hollywood-ul ar dori cu siguranță să-l șteargă din istorie.

Fixers

Într-o lume perfectă, o celebritate ar sta departe de necazuri și ar avea o cariera de succes fără prea multe hopuri. Dar adevărul este că accidentele și situațiile dificile fac parte din viața noastră. Când lucrurile devin prea grele pentru o celebritate, ei cheamă „un om bun la toate” precum Michael Sitrick pentru a le salva.

Sitrick a fost „spinmeister” în industrie, ani de zile cu un talent de a transforma poveștile negative din presă, în unele pozitive. El a lucrat pentru diverși clienți, foarte cunoscuți, printre care David Lee Roth și Michael Vick, fondatorul NFL.

Abordarea controverselor este punctul său forte, iar când o celebritate este lovită de presa negativă, nu există nimeni altul decât Sitrick pe care să îl aibe de partea lor. Dacă o persoană celebră a fost prinsă într-o situație complexă și vezi dintr-o dată un aflux de articole pozitive despre ea, este probabil ca Sitrick, sau cineva ca el, să lucreze din greu.

eneba.com