Tulcea: Dichis’n’Blues 2022 – ediția VI - 1-3 septembrie - Contemporary-Establishment

Tulcea: Dichis’n’Blues 2022 – ediția VI – 1-3 septembrie

Asociația Clubul cu Dichis anunță Festivalul Internațional Dichis’n’Blues Ediția a 6a. Tulcea, 1-3 septembrie 2020.
3 seri de blues, jazz, soul și blues-rock. 3 nopți de wați prietenoși.

3 zile de lecturi, întâlniri cu scriitori, istorici și alți oameni deștepți tare, dezbateri, gastronomie dobrogeană la rang de artă, vinuri alese și tihnă. 

Dichis’n’Blues nu e doar festival de muzică. E un hub de bine, e totul bun – dela muzici, la poveștile conexe, la ceea ce facem în timpul zilei așteptând cântările de seară, până la bucate și licori. Se râde mult, se gustă tot și se aplaudă frenetic. 

Citește și – Unele dintre cele mai ciudate dușmănii din industria muzicală

Despre muzicile ediției a 6a:

Legendarul CURTIS SALGADO (USA).  Despre el nu spunem decât atât: de 10 ori câștigător al Grammy-urilor de blues, Blues Music Awards. Pentru restul de prezentare, e mai bine să-l lăsăm pe celebrul John Belushi să vorbească: îl recomand personal și entuziast pe Curtis Salgado drept un muzician rar, dedicat, carismatic și inspirațional.

Tulcea: Dichis’n’Blues 2022 – ediția VI - 1-3 septembrie - Contemporary-Establishment

Superchitaristul MIKE ZITO (USA) vine pentru prima oară în România. Este unul dintre cei mai prețuiți de public și de critică artiști din lumea blues-sului contemporan.  Un muzician de 4 ori câștigător al Blues Music Awards și cu multiple alte nominalizări la cele mai importante premii ale blues-ului din Statele Unite vine la Tulcea cu  o formulă spectaculoasă de Big Band, cuprinzând secțiune de suflători.

ALBERT CASTIGLIA (USA) este un alt câștigător al Blues Music Awards, un nume important în lumea blues-ului american, având  30 de ani de carieră și nominalizat anul acesta în aceeași prestigioasă competiție americană drept Cel mai bun artist Blues Rock al anului 2022.

Avem, de asemenea, plăcerea să confirmăm prezența a trei încântătoare trupe românești la ediția de anul acesta: TEODORA ENACHE – BRODY, BERTI BARBERA & NICU PATOI și trio-ul  lui FLORIN GIUGLEA. Muzicieni aparte, cu un renume clădit sănătos, în timp și cu deplină dedicație pentru arta lor. 

O desfășurare de trupe americane de excepție și o consistentă contribuție românească la Tulcea, pe ceea ce azi pare linia dintre două lumi. În Delta aDunării.   

Toate poveștile sunt pe www.danubedeltablues.ro

Bilete online pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea

Dacă te lași dus de blues, ajungi la Tulcea.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns