Ryan Gosling Vs Chris Evans în Trailerul Filmului The Gray Man - Contemporary-Establishment

Ryan Gosling Vs Chris Evans în Trailerul Filmului The Gray Man

Dă-te de două ori peste cap! Cine este pregătit pentru un Royal Rumble a la Hollywood? Frații Russo – Alias regizorii din spatele filmelor Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War și Avengers: Endgame – au pregătit un atotputernic mano-a-mano, pentru următorul lor lungmetraj.

Se numește The Grey Man, o adaptare după cărțile lui Mark Greaney și este face parte din genul thriller/spionaj, plin de acțiune, care se învârte în jurul unei urmăriri dintre: asasinul lui Ryan Gosling, susținut de CIA, Sierra Six, fugând de vânătorul rau intenționat al lui Lloyd Hansen.

MRG
Casti In-ear MRG L-TWS-L13 0427, 3 – 4 h, Bluetooth, plastic, Negru – 59 lei

Se pare că acesta este cel mai scump film Netflix de până acum și este ușor de înțeles de ce nu este vorba numai de lineup-ul puternic de actori (alături Gosling și Evans mai vin și Regé-Jean Page, Ana de Armas, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick, din The Matrix Resurrection și mulți alții), dar și multe decoruri incredibile și în același timp…explozive. Există schimburi de focuri, explozii din ambundență, lupte în timpul zborului unui avion, tramvaie scăpate de sub control și multe altele, promițând să îți ofere un spectacol de succes, direct în camera ta. Și în timp ce este intitulat The Grey Man, paleta vizuală a acestui film, este surprinzător de multicoloră.

Cel mai important este faptul că Gosling și Evans sunt în elementul lor aici – Gosling reușește să joace rolul eroului sarcastic, iar Evans intră în pielea unui personaj cu un caracter infect, care nu se scuzș în fața nimanui. Vom afla dacă frații Russo și echipa lor au dat lovitura, atunci când The Gray Man va ajunge în cinematografe, pe 15 iulie, urmată de lansarea în streaming Netflix pe 22 iulie.

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Lasă un răspuns