KRYPTON a lansat un nou single, „Păcate și ispite”

Formația KRYPTON a lansat astăzi, 6 mai 2022, primul single de pe viitorul album de studio intitulat „Vremuri gri”, al unsprezecelea din cariera trupei.

Noua melodie a trupei se numește „Păcate și ispite” și poate fi ascultată pe Youtube la linkul de mai jos:

Albumul reprezintă un story-rock și va avea ca invitați nume sonore din scena artei și culturii din România precum George Mihăiță sau Petre Magdin, împreună cu mulți alții ce vor fi dezvăluiți ulterior.

„Obsesia că vei fi captiv într-o lume a măștilor cu două fețe, sincronizându-ți astfel viața după buletinele de știri si gesturi dictatoriale, prizonier într-un ceas de timp bolnav, te poartă într-un final în a te preda in fața propriului eu.” – a declarat Eugen Mihaescu, leaderul trupei.

The Witcher 3: Wild Hunt GOTY GOG.com Key GLOBAL

Nou single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download aici: https://KRYPTON.lnk.to/PacateSiIspitePR

KRYPTON:

Eugen Mihaescu – chitara solo, claviaturi

Aurel Dincă – voce

Macarie Claudiu – baterie.

Humberto Miquilena – bass

Muzica, versuri, orchestrație: Eugen Mihaescu

Mix & Master: Cosmin Harbei

Video-concepție & editare: Eugen Mihaescu

Contact KRYPTON:

https://www.facebook.com/Krypton.Oficial/

https://www.facebook.com/KryptonUnplugged/

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Muza mea”

Formația Celelalte Cuvinte a lansat pe data de 6 mai 2022, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

Noua melodie a trupei orădene se numește „Muza mea” și poate fi ascultată pe Youtube la linkul de mai jos:

Sunt momente pe drum când, întâmpinând doar răscruci, îți dorești și aștepți orișicât ca să-ți apară din nou muza, redeschizătoarea lăuntricelor simțiri…” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Comandă bilete la Slipknot @ Romexpo Aici

Nou single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/MuzaMeaPR

Discografie:

  • 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
  • 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
  • 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
  • 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
  • 1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
  • 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
  • 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
  • 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
  • 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
  • 2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
  • 2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Contact Celelalte Cuvinte:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/

https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/

https://linktr.ee/celelaltecuvinte

Create a website or blog at WordPress.com de Anders Noren.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic