Vezi clipul live în care James Hetfield de la Metallica urcă pe scenă alături de Corrosion of Conformity în 2016

Vezi clipul live în care James Hetfield de la Metallica urcă pe scenă alături de Corrosion of Conformity în 2016

La începutul anului 2016, trupa Metallica a intrat în sediul lor din San Francisco, California ca să lucreze la cel de-al zecelea album, Hardwired… to Self-Destruct. Pe 29 mai, vechii lor prieteni de la Corrosion of Conformity susțineau un concert în golful Oakland, iar James Hetfield a decis să meaergă la concert. Fanii din Fox Theater au avut o mare surpriză în acea noapte, când Hetfield urcat pe scenă pentru a interpreta o piesă alături de aceștia.

Vocalistul Metallica a urcat pe scenă pentru piesa „Seven Days,” și a adăugat greutate piesei și backing vocals, piesei de pe albumul Deliverance, din 1994.

Nike SB BLZR Court Mid Skate Shoe
Nike SB BLZR Court Mid – RON 349.99

În acel moment Metallica și Corrosion of Conformity aveau o relație de prietenie bine împământenită. Headlinerii Big Four, i-a luat în mod regulat pe Pepper Keenan & Co. în turnee, la mijlocul anilor ’90, iar Hetfield a contribuit cu backup vocals la piesa „Man or Ash” de la COC. Keenan a fost invitat pe coverul „Tuesday’s Gone” de la Skynyrd ce a apărut pe albumul Garage inc.

Vezi clipul mai jos.

Citește și – Camera foto Sony Alpha ZV-E10 – Creată special pentru vloggeri? – Review
Support

Supoport Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns