eneba.com
Vezi interviul aniversar de 40 de ani Metallica - Trecutul, prezentul și viitorul

Vezi interviul aniversar de 40 de ani Metallica – Trecutul, prezentul și viitorul

Metallica a stat de vorbă cu Zane Lowe de la Apple Music 1 pentru o discuție amplă despre trecutul, prezentul și viitorul trupei. Titanii metal au discutat cu popularul DJ radio, despre cariera lor de 40 de ani, perspectiva unor materiale muzicale noi, etica muncii care i-a adus aici și multe altele.

În legatură cu perspectiva unor noi materiale, bateristul Lars Ulrich i-a adus aminte cât de mișto este să cânți live din nou, dupa ce a trebuit să pună totul pe pauză în ultimele 18 luni și este nerăbdător să treacă de pragul de 30 de ani de „Black Album„, pentru a se concentra pe „viitorul trupei.

extra-reduceri

Bineînțeles că vom veni cu materiale noi, mereu compunem muzică nouă.” a spus Ulrich. „Asta ne ține în viață. Deocamdată nu avem nimic pus la punct, dar ideile vin constant.”

Ulterior în momentul interviului, chitaristul Kirk Hammett a vorbit despre modul în care așptarile pe care le-au avut de la ei înșiși, i-a făcut să realizeze totul din ultimele patru decenii.

„Am avut tot timpul senzația că toți asteptăm mult mai mult de la noi înșine.” a spus Hammett. „Așteptari aproape nerealiste, dar uite unde am ajuns. Îmi spuneam mereu: mă aștept la mult prea mult. Dar în același timp obțineam rezultate incredibile. Într-un final cee ce avem cu toții in comun, este o formă de competiție și că vrem mai mult de la muzica pe care o creem. „

TRENDING – Tipuri de Geci de Piele: Ce tip ți se potrivește?

Vezi interviul cu Ulrich, Hammett, Hetfield si Trujillo de la Metallica mai jos.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com