Transilvania Blues Festival - Ediția III

Transilvania Blues Festival – Ediția III

comanda
Comandă Bilete
  • Rockstadt , Brasov
    NICOLAE TITULESCU, NR. 2P
  • 14-16 octombrie

Transilvania Blues revine în forță cu cea de-a treia ediție de Transilvania Blues Festival! În perioada 14 – 16 octombrie, ca de obicei la Rockstadt în Brașov, vom avea parte de artiști de calibru din lumea blues-ului internațional și autohton:

litera.ro

14 octombrie:
Axis (RO, Serbia)
Dany Franchi Band (ITA)
15 octombrie:
Leslie Wolf & The Groovemakers (TM)
THE Blues Bones (Belgia)
16 octombrie:
Fernet Blues Company (BV)
Neal Black & the Healers (US)

Citește și – Atunci când Serj Tankian s-a alăturat trupei Tool pentru o inepretare extraordinară a piesei „Sober în anul 2007”

Eveniment cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.Accesul la eveniment va fi in conformitate cu normele legale și sanitare in vigoare la data respectivă.

În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face înregistrări audio care pot contine vocea și imaginea voastra. Participarea la acest eveniment reprezinta acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto / video / audio pe platformele de social media si ale partenerilor noștri.

Accesul la eveniment va fi in conformitate cu normele legale și sanitare in vigoare la data respectivă. În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face înregistrări audio care pot contine vocea și imaginea voastra. Participarea la acest eveniment reprezinta acordul implicit pentru a folosi materialele foto / video / audio pe platformele de social media si ale partenerilor noștri.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns