Mark Hoppus de la blink-182 a terminat tratamentul de chimioterapie

Mark Hoppus de la blink-182 a terminat tratamentul de chimioterapie

Basistul/vocalistul blink-182, Mark Hoppus a terminat cu tratamentul de de chimioterapie conform unor mesaje text distribuite pe Instagram acum doua zile.

Hoppus și-a confirmat inițial diagnosticul în iunie, clarificând ulterioar că făcea tratament pentru un limfom difuz în stadiu 4-A.

specialdrinks.ro

Nu mai am nimic planificat.” a fost răspunsul lui Hoppus la un mesaj text de la DeLonge care întreba dacă tratamentul său s-a încheiat. „Doctorul a spus că pot ieși din nou afară.” a continuat el. „Cred că, din cauza faptului că chimioterapia și-a făcut treaba, Chiar dacă nu ar fi avut efect, probabil aș fi urmat un alt tratament.”

După ce l-a felicitat pe fostul coleg de trupă, Delonge a luat apoi parte la niște poante tipice, spunându-i lui Hoppus că acum a venit tipul „să mai și traiască” și că „trebuie să f@#$ta tot ce prinde. încălțăminte, găuri de golf, jucători de golf. Tot ce prinde.”

Am vrut să îi fiu alături prietenului @markhoppus și să îi dau câteva sfarturi modeste despre ceea ce ar trebui să facă în continuare, acum că tratamentul s-a terminat și se pare că a funcționat de minune.

TRENDING – Cine a inventat stilul Grunge?

Nu a fost prima dată când DeLonge a ieșit în public pentru a-l susține pe Hoppus după ce s-a aflat diagnosticul său. „Îl susținem” a fost mesajul lui DeLonge în iunie, când a apărut știrea, în timp ce bateristul blink-182, Travis Baker a comentat: „Mark este fratele meu, îl iubesc și îl susțin. Voi fi alături de el la fiecare pas și în afară de asta abia aștept să cântăm din nou.

Hoppus a impărtășit în mod regulat actualizări noi cu fanii, despre diagnosticul său în ultimele săptămâni, inclusiv în iulie, când a declarat mulțumit că tratamentul său funcționează.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns