Bogner a lansat noul amplificator Ecstasy Mini de 30 de wati

Bogner a lansat noul amplificator Ecstasy Mini de 30 de wati

Bogner a dezvăluit noile modele de ampuri Ecstasy Mini, un head de 30 de wati, clasa D solid state, despre care declară că este inspirat de ‘red channel’ tone al predecesorului său valve-based.

Bogner are o reputație foarte bună și de obicei prețul este pe măsură, dar cu un preț recomandat de 329,99 dolari modelul Ecstasy reprezită o șansă de a gusta puțin din sound-ul Bogner.

la100deberi.ro

Aruncă o privire la panoul frontal și vei regăsi familiarele potențiometre de Gain, Volum un EQ pe trei benzi și control pentru Presence.

Spre deosebire de fratele său cu mai multe canale, Ecstasy Mini este un amp single chanel, dar oferă o gamă largă de setări prin intermediul celor 4 switch-uri de tone-shaping.

Acestea includ Variac, Gain (pentru tonuri cu gain puternic) Mid Freq (o gamă de trei frecvențe medii) și Pre EQ (care adaptează high end-ul ampului)

La fel ca majoritatea producătorilor de amplificatoare, Bogner a prins ideea că binecunoscutele full-stack-uri sunt mult prea scumpe și puternice pentru instrumentiștii care vor să repete doar acasă sau la studio.

La 30 de wati, Ecstasy este cu siguranță mai mult decât capabil să gestioneze ambele locații, dar ar trebui de asemenea, să fie mai mult decât capabil pentru a gestiona și concerte mici.

În plus pentru un amplificator solid-state, este foarte ușor (aproximativ 1,8 kg) ceea ce înseamnă că este extrem de portabil.

În cele din urmă, în partea din spate a head-ului, există un mâner pentru transport, o bluclă pentru efecte și doua ieșiri pentru difuzor (8-16 ohm) plus un imput pentru alimentare de 24V.

Pentru mai multe informații despre Ecstasy Mini du-te pe pagina web Bogner sau pe pagin de Facebook Bogner.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com