Formația Breathelast își prezintă noua formulă printr-o serie de live-uri

Formația Breathelast își prezintă noua formulă printr-o serie de live-uri de la sala de repetiții, începând cu data de 28 iulie când iese prima piesă din această sesiune, pe numele ei „Și Eu Sunt„. Sesiunea a fost realizată cu ajutorul lui Miluta Flueras [http://www.miluta.ro] – pe partea de foto / video / edit și cu ajutorul lui Adrian Uritescu (LowBass5 Studio) [https://www.facebook.com/Lowbass5Studio] pe partea de mix audio.

iabilet.ro

De înregistrarea pieselor la sala de repetiții s-au ocupat Herman Heidel și Catalin Andrei Petre (Gray Matters) [https://www.facebook.com/graymattersband] Și track urile au fost pregătite de către Cojocaru Ionut. Noul membru Breathelast este Stefan Butnariu (chitara, ex.: PROOF) și această formulă nouă a fost deja prezentată printr-o sesiune foto oficială, realizată tot de către Miluta Flueraș la Caseta Studio [http://www.caseta.ro/] (foto mai jos).

În această perioadă mai puțin ocupată din punct de vedere al concertelor ;-), trupa Breathelast a preg[tit aceast[ sesiune, un ]ntreg playlist electric în formula nou anunțată și pregătesc inclusiv un set în cinci pentru partea acustică. „Ok, so you’re a good cook, but can you farm??…” – Mitch Hedberg.

În speranța că mai sunt câtiva curioși care vor să verifice activitatea din scena locală, formația invită pe cei mai interesați să se aboneze la platformele oficiale Breathelast, pentru a rămâne în contact cu planurile formației. Pe canalul de YouTube puteti găsi și episoade din seria „La Sala Cu Rechinii” unde puteți să vedeți cu ce ne mai ocupăm zilele astea. Găsiți toate link-urile utile mai jos.

TRENDING – Max Cavalera împărtășește povestea din spatele albumului Roots de la Sepultura

Link Clip Live „Și Eu Sunt”:

Official Breathelast media:

Breathelast streaming/download link:
https://breathelast.lnk.to/ThisIsBreathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://www.facebook.com/Breathelast
http://smarturl.it/breathelastspotify
https://www.instagram.com/breathelast/

Single noi:
https://Breathelast.lnk.to/Fuga
https://Breathelast.lnk.to/Furtuna
https://breathelast.lnk.to/revolta
https://Breathelast.lnk.to/CandLuminaCade

Albume:
https://Breathelast.lnk.to/Breathelast
https://Breathelast.lnk.to/TheFlood
https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

2 gânduri despre “Formația Breathelast își prezintă noua formulă printr-o serie de live-uri

Lasă un răspuns