Membrul fondator Slipknot Joey Jordison a decedat la vărsta de 46 de ani

Membrul fondator Slipknot Joey Jordison a decedat la vărsta de 46 de ani

Fostul baterist Slipknot, Joey Jordison a murit. Avea 46 de ani.

“Profund indurerați vă aducem trista veste ca Joey Jordison, un prolific muzician și artist a murit în somn pe data de 26 iulie 2021. Avea 46 de ani.” a scris familia într-un comunicat de presă.

Moartea lui Joey ne-a lasat cu inimile frânte și cu sentimente profunde de intristare. Este de nedescris. Cei care l-au cunoscut, au înțeles inteligența sa, personalitatea blândă, inima uriașă și dragostea lui pentru familie și muzică. Famila lui Joey cere prietenilor, fanilor și mass-mediei să respecte intimitatea în aceste momente incredibil de dificile. Familia va organiza un serviciu funerar privat și cere încă o dată mass-mediei și publicului să respecte această dorință.

iabilet.ro

Jordison a fost membru Slipknot de la inființarea trupei în anul 1995 pana în 2013. Dintre cei nouă membri el era cel cu “Numarul 1”

Am realizat multe în viață!” a spus Jordison despre foștii colegi din trupa Slipknot la premiile Metal Hammer Golden Gods 2016. “Nu le doresc alceva decât noroc și cele mai bune lururi în viață. Ceea ce am creat în subsolurile din Des Moines, Iowa, este de neegalat. Îi iubesc foarte mult pe oamenii ăia.

Spre sfârșitul carierei sale în Slipknot, Jordison a fost diagnosticat cu o afecțiune neurologică numită mielită transversă, care i-a inhibat capacitatea de a se deplasa, darămite să cânte la tobe. Cu toate acestea în 2018, el și-a anunțat revenirea pe scenă în timpul unui interviu către Metal Wani.

TRENDING – Snot: tragica poveste a unei trupe care ar fi putut deveni imensă

Pe lângă Slipknot, Jordison a fondat trupa Scar the Martyr, cu care a și lansat un album self-titled în 2013 prin Roadrunner Records. De asemenea a mai format un grup numit Vimic și a mai cântat cu Murderdolls, Rob Zombie și temporar în Ministry in 2018.

Drum lin printre stele Joey Jordison!

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns