Țapinarii | 20 de Ani | Lansare VINYL

Comandă Bilete AICI

Gradina Urbana , București
Strada Batiștei nr. 14

Joi, 29 iulie, ora 19:00

Stimati intelectuali,
Prieteni buni si faini
Va multumim frumos
Pentru primii 20 de ani!

Joi, 29 iulie, Tapinarii aniverseaza 20 de ani si lanseaza vinylul best of
„Fericirea e un lucru mărunt”printr-un concert clasic rupt din viata reală.
20 de ani de versuri sincere despre căsătorie, amante, copilărie, parenting, divorț, criza de 40, pitzipoance, libertate, fericire.
Vă așteptăm cu drag, indiferent de starea civilă!

Eveniment sponsorizat de Crama Avincis

Joi | 29 Iulie | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr. 14 (în spatele hotelului InterContinental)
Bilet: 40 Ron

Avem rugămintea să luați în considerare că terasa se inchide la ora 00:00.
#Informatii  -Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
-Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
-Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.-Mesele sunt de 4-6 persoane. În cazul în care se face o achiziție de 2 bilete, exista posibilitatea să împărțiți masa cu alte 2 persoane, la fel și nota de plată.
-Achiziția de bilet asigură locul la masă. NU MAI ESTE NEVOIE DE REZERVARE TELEFONICA

TENDING – Iron Maiden anunță lansarea celui de-al 17-lea album si devăluie un nou Eddie


-Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
-Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
-Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
-Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns