Iron Maiden anunță lansarea celui de-al 17-lea album si devăluie un nou Eddie

Iron Maiden anunță lansarea celui de-al 17-lea album si devăluie un nou Eddie

Iron Maiden a anunțat oficial cel de-al 17 album intitulat Senjutsu, care vine la mai puțin de o săptămână după ce legendele metal au debutat cu un nou clip pentru piesa “The Writing on the Wall” prima lor noua piesă dupa 6 ani.

Asa cum a fost cazul single-ului, lansarea acestui anunț a făcut parte dint-o campanie teaser foarte elaborată.

Iron Maiden a uploadat pe social-media artwork-urile celorlalte 16 albume pe parcursul unei săptpmâni. Pe 13 iulie, au fost distribuite 11 coperte, urmate de câte o copertă succesivă, până la știrea celui mai nou album.

În aceste imagini s-au ascuns mai multe indicii – în tricourile Beasthazzar Feast erau observate personaje și chiar simbolul japonez pentru „moarte”.

Casti Audio Over the Ear Pliabile Skullcandy Crusher, Wireless, Bluetooth, Noise cancelling, Microfon, Autonomie 10 ore, Black Tan Black
Casti Audio Over the Ear Pliabile Skullcandy Crushe

Senjutsu, care se traduce vag în „tactică și stretegie” este urmatorul album Iron Maiden de după The Book of Souls din 2015 și marchează sfârșitul cele mai lungi pauze dintre albume – șase ani și va fi lansat pe 3 septembrie cu pre-comenzi de pe 21 iulie.

Am ales să înregistrăt din nou la Guillaume Tell Studio în France deoarece locul are o energie atât de relaxantă.” a început basistul și fondatorul Steve Harris. “Configurația de acolo este perfectă pentru nevoile noastre; clădirea este un fost cinematograf și are un plafon foarte înalt, deci o acustică excelentă. Am înregistrat acest album în acelasi mod în care am scris și The Book Of Souls.”

El a continuat: “Există câteva melodii foarte complexe pe acest album, care au necesitat multă muncă pentru a le obține exact cum am vrut să sune, așa că procesul a fost uneori foarte provocator, dar Kevin este minunat în a surprinde esența trupei și cred ca a meritat efortul! Sunt foarte mândru de rezultat și abia astept ca fanii sp-l asculte.

TRENDING – Trupa Coven Clash a lansat single-ul FALLING

01.” Senjutsu” (8:20) Smith/Harris

  1. “Stratego” (4:59) Gers/Harris
  2. “The Writing On The Wall” (6:13) Smith/Dickinson
  3. “Lost In A Lost World” (9:31) Harris
  4. “Days Of Future Past” (4:03) Smith/Dickinson
  5. “The Time Machine” (7:09) Gers/Harris
  6. “Darkest Hour” (7:20) Smith/Dickinson
  7. “Death Of The Celts” (10:20) Harris
  8. “The Parchment” (12:39) Harris
  9. “Hell On Earth” (11:19) Harris

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

lensa.ro