Smashing Pumpkins vor lansa un nou album

Smashing Pumpkins vor lansa un nou album

Album nou Smashing Pumpkins

Pastreaza-ti calmul acum: Billy Corgan a pus un teaser prin care anunta un nou album Smashing Pumpkins. In timpul unui recent interviu, el a dezvaluit ca trupa recent reunita, intentioneaza sa lanseze un album dublu mai tarziu in acest an.

Acum cateva zile, Corgan a stat de vorba cu Tennessean pentru a discuta despre noul sau album solo, Cotillions si despre celeleale proiecte la care lucreaza in studiourile de inregistrare Nashville Music Show. In cele din urma subiectul a a ajuns la trupa Smashing Pupkins si a vorbit destul de mult despre viitorul trupei din Chicago.

Corgan – care prefera acum sa fie vazut in media William Patrick Corgan (numele sau aintreg) – a declarat ca Smashing Pumpkins a inregistrat 21 de piese noi in Nashville pentru un album dublu „destul de diferit”. El a continuat sa il numeasca „primul album adevarat” de la reuniunea trupei deoarece „sau dat de-a dura si au creat un album clasic.” „am aruncat totul pe perete, ca sa vedem ce se poate intampla”

Te poate interesa si: Servicii Foto-Video

„Acesta este primul album de dupa 2000 la care eu, James si Jimmy am lucrat foarte mult timp. Are o baza conceptuala mai bine definita si este o versiune mai amanuntita a muzicii Smashing Pumpkins.” el a continuat. „Ultimul pe care l-am inregistrat cu Smashing Pumpkins a fost ceva de genul: hai sa mergem repede la studio, hai sa inregistram repede, repede cateva chestii si sa il lansam. Fie ce o fi. De asta sunt incantat de acest nou album pe care il facem, deoarece riscam putin si incercam sa aducem ceva nou.”

Smashing Pumpkins vor lansa un nou album

Daca acest album se potriveste cu descrierea lui Corgan, atunci fanii Smashing Pumpkins care iubesc Siamese Dream and Mellon Collie si Infinite Sadness vor fi cu adevarat multumiti. Pana atunci poti asculta discografia Smashing Pumpkins pentru a-ti face incalzirea.

Acest lucru ar putea explica de asemenea de ce exista si cateva date pentru un turneu Smashing Pumpkins. Poate cine stie. In curand ii vom vedea si in Romania?

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

Un gând despre “Smashing Pumpkins vor lansa un nou album

Lasă un răspuns