Servicii Fotografie & Videografie


Fotografie, Videografie & Grafic Design

Servicii Foto-Video

Salut, sunt aici pentru a-ti oferi servicii foto, video & grafic design profesionale si accesibile la cele mai bune preturi dupa cum urmeaza:

Servicii Video Evenimente/Concerte

Servicii Fotografie & Videografie Servicii Fotografie & Videografie, poze evenimente - Contemporary-Establishment  Servicii Fotografie & Videografie

Servicii Fotografie & Videografie, poze evenimente - Contemporary-Establishment Servicii Fotografie & Videografie, poze evenimente - Contemporary-Establishment Template-pachet-full-foto-video

Fotografii Imobiliare – Te pot ajuta cu poze de calitate si la preturi cu mult sub cele practicate pe piata pentru proprietata imobiliara ce urmaza sa o vinzi sau sa o inchiriezi.

Este posibil ca imaginea să conţină: cer, noapte şi în aer liber
Servicii Fotografie & Videografie

Fotografie de produs – Daca ai un magazin online eu iti pot oferi fotografii unice (stim cat de mult ajuta la indexarea Google). De asemenea si acestea la cele mai bune preturi.

Image result for product photographyImage result for product photography

Fotografii personale si portrete – Daca ai nevoie de fotografii de prezentare pentru portofoliu pentru modeling, portrete de familie, personale si multe altele eu sunt aici pentru a te ajuta cu ele. Toate acestea la cele mai bune preturi.

Fotografii de evenimente – Eu iti pot oferi poze frumoase, profesionale si accesibile fotografii pentru Evenimente diverseConcerteParty-uri, Corporate, Prezentari etc.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, plantă, costum, copac, masă, băutură şi în aer liberEste posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare, băutură şi interior

Vezi => Portofoliu Foto

Sesiuni Video
Sesiuni video sau after-movie pentru ConcerteParty-uri, Corporate, Prezentari

Editare Foto-Video:

Daca dispui de materiale foto sau video raw sau care trebuiesc retusate, noi iti putem oferi acest serviciu.

Pentru colaborări, promovări, booking sau premii, nu ezita sa ma contactezi la:

Sample Videos:

Sustine Contemporary-Establishment

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook