Servicii


AlternaTive Digital Media este compania care sucrează sub Contemporary-Establishment și care iţi aduce servicii Social-MediaFotografieGraphic-DesignVideografie şi Campanii PPC Online la cele mai bune preţuri.

Nu ezita să ne contactezi pentru a stabili primii paşi spre evoluţia afacerii tale online şi nu numai.

Pentru colaborări, promovări sau booking, contactează-mă la turcudanielalexandru@gmail.com sau 0737472760.

Vizitează și pagina noastră de Facebook și dacă tot ești acolo dă-ne și un Like https://www.facebook.com/alternativemediaromania

La noi gasești:

Susține Contemporary-Establishment AICI

Intră în comunitatea susținătorilor de artă contemporană printr-un Like paginii de Facebook Aici vei găsi cele mai noi știri din sfera muzicii, filmului și artei în general dar avem și articole și recenzii din sfera tech, books, fitness, instrumente muzicale și multe altele.Această pagină este în mare parte cu și despre artişti de toate felurile.

Fie că este vorba despre muzică (rock, metal, folk, rap), fie că este vorba despre fotografie, pictură, teatru, film sau alte tipuri de artă. Arta este cea mai nobilă formă de exprimare a ființei umane și nu poate aduce decât energie pozitivă. Arta ne însufletește și ne face sa fim speciali. Ne face să fim mai buni și ne ajută să trecem de barierele timpului și de barierele lumii materiale.

Aici vei găsi concerte, evenimente, articole, filmări, fotografii și multe alte materiale cu artiștii tăi preferați. Vizitează https://contemporaryestablishment.org și bucur–te de această experiență.