Servicii Foto Video -Contemporary-Establishment

Servicii


Fotografie, Videografie & Graphic Design

Salut, sunt aici pentru a-şi oferi servicii foto video& grafic design profesionale şi accesibile la cele mai bune preşuri dupa cum urmează:

Servicii Foto Video Evenimente/Concerte

 

Servicii Fotografie & Videografie Servicii Fotografie & Videografie, poze evenimente - Contemporary-Establishment  Servicii Fotografie & Videografie

Servicii Fotografie & Videografie, poze evenimente - Contemporary-Establishment Servicii Fotografie & Videografie, poze evenimente - Contemporary-Establishment Template-pachet-full-foto-video

Fotografii Imobiliare – Te pot ajuta cu poze de calitate la preşuri cu mult sub cele practicate pe piaţă pentru proprietaşi imobiliare ce urmază să le vinzi sau să le inchiriezi. Preturi pornind de la 100 Lei.

Fotografie de produs – Daca ai un magazin online eu işi pot oferi fotografii unice (ştim căt de mult ajută la indexarea Google). De asemenea şi acestea la cele mai bune preţuri.

Preturi pornind de la 100 Lei.

Image result for product photography

Fotografii personale şi portrete – Daca ai nevoie de fotografii de prezentare pentru portofoliu modeling, portrete de familie, personale şi multe altele, eu sunt aici pentru a te ajuta cu ele. Preturi pornind de la 100 Lei.

Fotografii de evenimente – Eu işi pot oferi poze frumoase, profesionale si accesibile fotografii pentru Evenimente diverseConcerteParty-uri, Corporate, Prezentari etc.

Vezi Portofoliu Foto

Sesiuni Video
Sesiuni video sau after-movie pentru ConcerteParty-uri, Corporate, Prezentari.

Editare Foto-Video:

Daca dispui de materiale foto sau video raw sau care trebuiesc retusate, noi işi putem oferi acest serviciu.

Pentru colaborări, promovări, booking sau premii, nu ezita sa ma contactezi la:

Sample Videos:

Sustine Contemporary-Establishment

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

Această pagină este în mare parte cu și despre artişti de toate felurile. Fie că este vorba despre muzică (rock, metal, folk, rap), fie că este vorba despre fotografie, pictură, teatru, film sau alte tipuri de artă. Arta este cea mai nobilă formă de exprimare a ființei umane și nu poate aduce decât energie pozitivă.
Arta ne însufletește și ne face sa fim speciali. Ne face să fim mai buni și ne ajută să trecem de barierele timpului și de barierele lumii materiale. Aici vei găsi concerte, evenimente, articole, filmări, fotografii și multe alte materiale cu artiștii tăi preferați. Vizitează https://contemporaryestablishment.org și bucura-te de această experiență.
De asemenea punem la dispoziție servicii foto-video pentru artiști și nu numai. Toate astea la prețuri total accesibile. Pentru mai multe detalii accesează pagina de Servicii by Contemporary-Establishment => https://bit.ly/355VRAO
Noi promovăm arta şi tot ceea ce ţine de produsele aferente. Pentru colaborări, promovări, booking sau premii, mă puteţi contacta la turcudanielalexandru@gmail.com