Tot ce trebuie sa stii despre formatia Deftones - Contemporary-Establishment

In 2020 ne asteptam la un nou album Deftones

Nou album Deftones in 2020

Pare o vesnicie de cand un album Deftones a fost lansat. Ultimul album lansat pe care ni-l aducem aminte este Gore din aprilie 2016. Toti fanii Deftones ravnesc la acest moment de mult timp.

Weekendul trecut NBC San Diego a facut o vizita vocalistului Chino Moreno la festivalul Dia De Los Deftones. NBC San Diego a trecut direct la subiect, acelasi subiect care ne intereseaza si pe noi.In 2020 ne asteptam la un nou album Deftones

Dupa cate am inteles Chino Moreno vrea sa se joace cu nervii nostri insinuand lansarea albumului chiar mai devreme decat ne asteptam.

Cu toate situatiile neprevazute care s-ar putea intampla, ne putem astepta la un nou album Deftones in 2020. Vocalistul nu ofera o data anume pentru lansare.

Acesta ar fi ce de-al noualea album de studio Deftones si asteptam chiar si datele de turneu pentru promovare.

Vrei sa stii mai multe despre Deftones?

Deftones este unul din primele grupuri care au alternat riff-urile grele si voci tipate sau soptite. Grupul s-a format in SacramentoCalifornia in anul 1988 atunci cand liceenii Stephen Carpenter (chitara), Abe Cunningham (tobe) si Chino Moreno (voce) au inceput sa se intanleasca. Au ales numele Deftones si au inceput sa cante la scurt timp dupa aceea, avand mai multi basisti inainte de a-l gasi pe cel permanent ca fiind Chi Cheng.

Desi grupul se baza pe stilul heavy-metal, la inceputul anilor ’90 Deftones si-a extins spectrul muzical , inspirat de alte trupe pioniere precum ToolRage Against the Machine sau Faith No More. Dupa ce trupa s-a inchegat, la scurt timp baietii au semnat un contract cu casa de discuri a MadoneiMaverick.

Cu ajutorul producatorului celor de la Soundgarden si PanteraTery Date, cvartetul s-a lansat primul album de debut full-lenght, Adrenaline in octombrie 1995.

Vezi mai multe despre formatia Deftones accesand Tot ce trebuie sa stii despre formatia Deftones

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

Un gând despre “In 2020 ne asteptam la un nou album Deftones

Lasă un răspuns