Apocalyptica Revine cu Magia Metallica în "Plays Metallica Vol. 2" - ZaTurk

Apocalyptica Revine cu Magia Metallica în „Plays Metallica Vol. 2”

Trio-ul finlandez de heavy-metal pe violoncel, Apocalyptica, se întoarce, readucând la viață rădăcinile lor cu mult așteptatul sequel al renumitului lor album de debut. Aproape 30 de ani după lansarea albumului „Plays Metallica With Four Cellos,” formația este pregătită să lanseze „Plays Metallica Vol. 2” un tribut pentru giganții heavy metal-ului care i-au propulsat inițial către faimă.

Entuziasmul este palpabil pe măsură ce Apocalyptica oferă o gustare tentantă din ceea ce urmează, cu reinterpretarea piesei „One.” Acest cover nu este doar un tribut obișnuit; îl are ca invitat pe însuși James Hetfield de la Metallica, realizând un spoken word, și pe Robert Trujillo la bas. Colaborarea marchează un moment monumental atât pentru cele două trupe, cât și pentru fani, îmbinând puterea brută a trupei Metallica cu măreția orchestrală a Apocalyptica.

Eicca Toppinen, violoncelistul ritmic al Apocalyptica, și-a exprimat entuziasmul cu privire la colaborarea cu Hetfield: „Cred că este incredibil că James a vrut să facă asta. Ne gândeam mereu: ‘Ar fi grozav să facem ceva împreună cu Metallica într-o zi!’ Cred că entuziasmul lui a venit din abordarea diferită pe care o aveam – uneori cele mai nebunești idei sunt cele care îi entuziasmează pe oameni și asta a fost provocarea noastră.”

Vezi și – Top 5 Smartwatch-uri 2024: Cele Mai Avansate Gadgeturi pentru Încheietura Mâinii

Violocelistul principal, Perttu Kivilaakso, a adăugat: „Am folosit tot ce aveam la dispoziție pentru a face această piesă cât mai bombastică posibil. Trebuia să fie epică! Rezultatul a fost cu adevărat cinematografic, cu James Hetfield povestind acele versuri poetice. A fost puternic și emoționant. Ca fan, trebuie să spun că a fost incredibil să o aud în sfârșit. Eram acasă și plângeam. Mâinile îmi tremurau. A fost o călătorie incredibilă.”

Plays Metallica Vol. 2″ va fi lansat pe 7 iunie și include, de asemenea, reinterpretări ale pieselor „Ride the Lightning,” „The Call of Ktulu” și alte piese clasice Metallica.

Nu ratați această întâlnire epică dintre două legende muzicale!

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

Un gând despre “Apocalyptica Revine cu Magia Metallica în „Plays Metallica Vol. 2”

Lasă un răspuns