Alira Mun a lansat "Vis Lucid", un nou video single cinematic cu ecouri personale. - Contemporary-Establishment

Alira Mun a lansat “Vis Lucid”, un nou video single cinematic cu ecouri personale.

Vocalista și producătoarea Alira Mun, una dintre cele mai interesante propuneri din scena electro din România, a lansat un nou single cu ecouri personale. Piesa „Vis Lucid” dispune de un videoclip învăluit într-o atmosferă cinematică realizat de Maria Blaga.

Videoclipul piesei „Vis Lucid” este disponibil pentru vizionare pe Youtube și pentru audiție pe toate platformele de streaming.

După cum Alira Mun declară, „piesa ‘Vis Lucid’ a pornit de la un vis recurent din copilărie. Era un vis în care cădeam la nesfârșit, de pe o stâncă, în gol, și nu atingeam niciodată solul.”

Din punct de vedere al structurii compoziționale, „Vis Lucid” este un melanj sonor captivant de Electronic Dance Music și Electro-Industrial ce reușește să creeze o atmosferă care transpune auditoriul în stări și situații din cele mai variate. Astfel că, pe cât de încărcată emoțional se insinuează linia melodică, pe atât de mult te îndeamnă la mișcare și dans secțiunea ritmică.

Mai mult, ca un contrast perfect construit, tonurile ușor grave din vocea Alirei Mun ne așază într-un peisaj cu totul nou, straniu, dar cumva familiar, în ecoul căruia versurile capătă rezonanțe abisale.

Artista reușește, astfel, să transmită prin creațiile ei, o energie unică pentru scena muzicală din România, șlefuindu-și în acest fel un stil propriu, inconfundabil, la care lucrează de mai bine de 5 ani.

Clipul care însoțește piesa „Vis Lucid” este o dovadă de personalitate artistică desăvârșită venită din partea Mariei Blaga care a reușit să așeze conceptul Alirei într-un univers vizual de-a dreptul captivant.

Despre colaborarea ei cu Maria Blaga, Alira spune că: „Primul meu contact cu arta Mariei a fost pe Instagram. I-am admirat vulnerabilitatea, sensibilitatea și atenția la detalii. Un an mai târziu, am avut șansa să o cunosc și atunci am fost sigură că suntem compatibile și că rezonăm pe multe planuri artistice. 

La prima noastră întâlnire, am invitat-o să lucrăm împreună la videoclipul ‘Eclipsa’ și rezultatul a fost încântător. Am devenit prietene apropiate și am decis să ne continuăm colaborarea.”

Modul inovator prin care Alira Mun reușește să-și exprime creativitate transcende genul și transformă o muzică ce poate părea impersonală în structuri sonore care cu ușurință pot fi numite electro-poeme.

Alira Mun  – muzică, voce, versuri, producție, video

Attila Lukinich  – mix, master
Maria Blaga  – cameră, regie, editare, foto, imagine și montaj

Actori: Alira MunClara BauerCezar Tarnu.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

Lasă un răspuns