Vezi Trailerul Noii Drame De Război All Quiet On The Western Front - Contemporary-Establishment

Vezi Trailerul Noii Drame De Război All Quiet On The Western Front

În urmă cu aproape 100 de ani, All Quiet On The Western Front a câștigat Oscarul pentru producție excepțională (echivalentul celui mai bun film de atunci), precum și cel mai bun regizor – o descriere înverșunată a ororilor Primului Razboi Mondial (cum nu era cunoscută până la acel moment), apariția având loc la doar un an de la lansarea romanului din 1929, după care a fost adaptat.

Acum sărind cu aproape un secol înainte, cartea a fost încă o dată adaptată, într-o altă evocare a ororilor unui razboi, plin de noroi, foarte sângeros și de tristețe disperată. Noua versiune vine de la regizorul german Edward Berger – primul regizor german care a preluat materialul; a existat și o versiune de film TV la CBS în 1979 – întorcându-se în tranșee cu tânărul soldat Paul Bäumer (debutantul Felix Kammerer), pentru care bucuriile timpurii ale vieții de soldat, se sting rapid și se așterne devastarea totală.

La reducere – Rochie MBG neagra cu franjuri la maneci

Filmul lui Berger arată cu adevărat sumbru – un epic, îngrozitor, îndreptat spre anihilarea totală și care pare să urmeze filmul 1917, a lui Sam Mendes, ca o amintire a disperării ce i-a așteptat pe soldați de ambele părți ale Primului Razboi Mondial. Vizionarea pare a fi dificilă dar foarte bine filmată și viscerală, punând fețele umane în sfera tragediei care s-a desfășurat în timpul conflictului.

În timp ce distribuția este în mare parte necunoscută, îl vei vedea pe Daniel Brühl în rolul lui Matthias Erzberger, un politician și scriitor german.Berger a regizat anterior toate episoadele din Patrick Melrose și face echipă cu directorul de imagine, James Friend.

All Quiet On The Western Front va avea premiera la Festivalul de Film de la Toronto, pe 12 septembrie ți va fi lansat în cinematografele din Marea Britanie începând cu 14 octombrie, înaite de difuzarea sa pe Netflix din 28 octombrie.

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni așa ca site-ul functionează din fonduri proprii.

2,00 EUR

bilete bilete evenimente bio biografie biography concert concerte concert live eveniment evenimente Evenimente și Bilete events film Filme filme noi foto heavy metal metal metal music metal news movie movies movies news movie trailers music musicians music news muzica rock Muzică news recenzie recenzie film rock rock'n roll rock music rock news stiri stiri film stiri filme stiri metal stiri muzica stiri rock stiri rock internationale stiri rock romanesc top filme

Un gând despre “Vezi Trailerul Noii Drame De Război All Quiet On The Western Front

Lasă un răspuns