Vezi noul clip pentru piesa 'Us Against The World!’ de la Killswitch Engage

Vezi noul clip pentru piesa ‘Us Against The World!’ de la Killswitch Engage

Pregătindu-se pentru turneul Knotfest Roadshow alături de Slipknot, Code Orange și Fever 333, trupa Killswitch Engage a lansat un nou clip, ce prezintă o interpretare live a piesei „Us Against the World” care este extrasă de pe al optulea album intitulat Atonement.

Imaginile surprind trupa în cadrul unui eveniment de tip streaming după revenirea lor live într-o era „oarecum post-pandemică„. Killswitch Engage a filmat într-un teritoriu foarte familiar, mai exact pe scena de la The Palladium din Worcester, Massachusetts. Locul de desfășurare este considerat o destinație istorică pentru muzica heavy, având o conexiune foarte puternică cu KsE – găzduind una dintre cele mai semnificative și memorabile show-uri alte trupei, de-a lungul carierei lor.

Chitare si accesorii – Back to school

Frumoasele filmări și editări au fost făcute de David Brodsky și Allison Woest pentru MyGoodEye și surprind energia uneia dintre cele mai venerate trupe ale muzicii heavy.

„Aceasta este una dintre melodiile mele preferate de pe album și mă bucur să văd și imagini puse pe ea.” declară Jesse Leach, liderul KsE. „Este o melodie despre asumarea șanselor și găsirea încrederii pentru a depași sau a cuceri o situație. Am scris-o inițial ca pe un strigăt de luptă, având în vedere rădăcinile mele care se trag din strămoși scoțieni, norvegieni și suedezi. Cu toate acestea poate fi vorba despre prietenie, dragoste și camaraderia de a fi într-o trupă ce călătorește peste tot în lume. Titlul spune totul – ‘Us Against The World!’”

Citește și – Vezi momentul în care Jerry Cantrell de la Alice in Chains a interpretat piesa „Walk” alături de Pantera

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Vezi noul clip pentru piesa ‘Us Against The World!’ de la Killswitch Engage

Lasă un răspuns