COMA live @ Grădina Urbană 2021

COMA live @ Grădina Urbană

Comandă Bilete
  • miercuri, 22 septembrie, ora 19:00

Pentru că cererea a fost destul de mare, fanii trupei COMA vor avea parte de o mega surpriza! Vă așteptăm la încă un concert COMA.

Chiar dacă trăim vremuri ciudate, speranța din sufletele noastre nu va muri niciodată și vom respecta ca de fiecare dată toate regulile de igienă și distanțare, pentru că ținem la sănătatea noastră și a clienților noștri. Vă așteptăm la grădină, pe 22 Septembrie!

vegis.ro

 Eveniment în parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica

TRENDING – Piesa „Nothing Else Matters” de la Metallica a atins un miliard de vizualizări pe YouTube

Miercuri | 22 Septembrie | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr. 14 (în spatele hotelului InterContinental)
Bilet: 120 Ron (în fata scenei)
Bilet: 75 Ron Presale
Bilet: 100 Ron Acces General

#Informatii
Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

carturesti.ro

Lasă un răspuns