Eddie Vedder a lansat piesa 'Long Way' și anunță albumul 'Earthling'

Eddie Vedder a lansat piesa ‘Long Way’ și anunță albumul ‘Earthling’

Vocalistul Pearl Jam, Eddie Vedder a lansat un nou single solo intitulat Long Way via Seattle Surf/Republic Records. Piesa este prima piesă de pe viitorul album solo a lui Vedder, „Earthling.

La creare piesei, Vedder a lucrat împreună cu producătorul Andrew Watt care este și prima lor colaborare. Iconica voce a lui Vedder are o anume strălucire în producția lui Watt. Vedder a a anunțat, de asemenea, precomanda unui vinil special în ediție limitată de șapte inci cu „Long Way” și o altă piesă ce va fi curând lansată „The Haves„.

elefant.ro

Vedder a fost destul de ocupat în ultima perioadă, colaborând recent cu Glen Hansard la opt compoziții noi pentru „Flag Day Original Motion Picture Soundtrack” disponibil tot prin Seattle Surf/Republic Records. Coloana sonoră îi prezintă pe vocalist și pe compozitorul Cat Power, care contribuie cu trei piese noi, originale, un cover și cu debutul Oliviei Vedder pe două piese. Coloana sonoră cu 13 melodii servește ca însoțitor muzical pentru filmul selectat la Cannes Film Festival„Flag Day” în regia și rolul principal a lui Sean Pen și a fiicei sale Dylan Penn.

În continuare, Eddie Vedder va concerta într-o serie de festivaluri împreună cu Pearl Jam incluzând Sea.Hear.Now. Festival pe data de 18 septembrie și festivalul Ohana pe 26 septembrie.

TRENDING – Cine a inventat stilul Grunge?
Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Eddie Vedder a lansat piesa ‘Long Way’ și anunță albumul ‘Earthling’

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.