Rares Totu plays Santana la Club Quantic București

Rares Totu plays Santana la Club Quantic București

Comandă Bilete
  • Quantic , București
    Intrarea Grozavesti
  • joi, 16 septembrie, ora 19:00

Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru EXTERIOR. Pornit in 2017 de catre Rares Totu, Adi Tetrade si Cosmin Farcas, proiectul Shango – Rares Totu plays the music of Carlos Santana a fost foarte bine primit inca din start, ajungand sa fie chiar headliner la Open Air Blues Festival Brezoi in anul 2018.

(*) Accesul este permis pentru:
– persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore,
– persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (FIIND VALIDE DOAR TESTELE PRELUCRATE DE CĂTRE LABORATOARE DE ANALIZE MEDICALE ACREDITATE)
– persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfășurării activității). și cu obligativitatea prezentării acestora la acces în ziua evenimentului.

TRENDING – Documentarul HBO Woodstock ’99: Vezi trailerul exploziv

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns