Trupa Limp Bizkit elaborează motivul anulării turneului

Trupa Limp Bizkit elaborează motivul anulării turneului

În weekend trupa Limp Bizkit a anunțat că anulează toate datele programate pentru tureneul de vară cu Spiritbox din cauza îngrijorării legate de răspândirea COVID din ultima perioadă iar acum trupa a și explicat.

Oferind inițial o declarație care a dezvăluit ca decizia a fost luată “din prudență și preocupare pentru siguranța trupei, e crew-ului și mai ales a fanilor”, grupul a oferit fanilor informații asupra planului lor dar au apărut zvonuri și despre faptul că chitaristul Wess Borland ar fi contactat virusul.

IK Multimedia iRig HD 2
IK Multimedia iRig HD 2
38000 Lei

La scurt timp după declarația inițială, a urmat un alt mesaj în care se afirma că Borland nu notactase de fapt COVID și că “sistemul este grav defectuos.”

Vorbind cu Billboard, vocalistul Fred Durst a explicat acum preocupările sale privind protocoalele COVID la concerte. El a explicat: “Pe scurt sistemul este încă defect. Chiar dacă artiștii, crew-ul, personalul și promotorii fac tot posibilul pentru a asigura siguranța pe și în spatele scenei, asta nu asigură siguranța publicului în principiu.”

“Suntem cu toții împreunp – individual și în ansamblu – trebuie să depunem toate eforturile pentru a fi cât se poate de responsabili pentru a merge mai departe, combate și opri răspândirea COVID.”

Când a fost întrebat dacă a fost vreun incident anume care a dus la această decizie, de a anula turneul, Durst a adăugat că a a fost doar o “percepție“.

Grupul tohmai începuse seria de concerte, printr-un show de calitate la Lollapalooza pe lângă alte patru concerte. În timpul aceluiași set Lollapalooza, grupul a debutat cu o nouă piesă, “Dad Vibes” spre fericirea mulțimii.
Spectacolul de la Lollapalooza a ajutat la revitalizarea interesului pentru trupă, un raport Billboard dezvăluind ca vânzările melodiilor lor s-au dublat în săptămâna următoare.

TRENDING – METALLICA: Ascultă coverul Volbeat după piesa „Don’t Tread on Me” și vezi un clip alternativ pentru “Enter Sandman”

Support Us

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI.

$2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns