Electric Nights - Summer Camp Brezoi

Electric Nights – Summer Camp Brezoi

Comandă Bilete Aici

Summer Camp Brezoi , Brezoi (Vâlcea)
27-29 august

Accesul publicului va fi condiționat de normele în vigoare la data evenimentului.

Actualmente acestea prevăd: „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; Organizatorul va asigura verificarea dovezilor medicale prezentate de fiecare participant, pentru îndeplinirea condițiilor de acces prevăzute mai sus.

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol și de la verificarea in Registrul electronic de vaccinare.”

TRENDING – Iron Maiden anunță lansarea celui de-al 17-lea album si devăluie un nou Eddie

La Spitalul Orăşenesc Brezoi se pot efectua teste rapide antigen certificate până la orele 20:00. Spitalul se afla la o distanța de 829 m de Summer Camp Brezoi. Prețul unei testări va fi maxim 40 lei.

Electric Nights - Summer Camp Brezoi
Electric Nights – Summer Camp Brezoi

Vineri, 27 august
Alternosfera
Coma
Omul cu sobolani
Toulouse Lautrec

Sambata, 28 august
Vița de Vie
Robin and the Backstabbers
Grimus
Mr. Jurjak

Duminica, 29 august
Vama
byron
The Mono Jacks
Ana Coman

Cântat de RADIO GUERRILLA.Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.  

Organizatori: Asociatia MENTOR ROCK si Aby Stage Events in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi. Peace, love & Summer Camp Brezoi all summer long.   Live Music Summer Camp Brezoi 2021 va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi, pe toată perioada verii · 10.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor · Concerte în fiecare weekend  · Zonă de camping pentru corturi și rulote.  · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport,
  Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.  

Organizatori: Asociatia MENTOR ROCK si Aby Stage Events in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi.
  Peace, love & Summer Camp Brezoi all summer long.   Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit insotiti de adult platitor de bilet. Conform legii nu este necesar test sau vaccin pentru accesul acestora in locatie. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Support US!

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI.

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns