Artistul vasluian Jack-P a lansat piesa “No te puedo” în colaborare cu Ana

Artistul vasluian Jack-P a lansat o nouă piesă, „Ce-mi spune inima”

Artistul vasluian Jack-P a lansat o nouă piesă, ea se numește „Ce-mi spune inima” și iese puțin din tiparul muzical al artistului. Melodia are vibe-uri puternice de latino și un ritm dansant, nu e prima piesă de acest gen a lui Jack-P, el având mai multe piese cu influențe spaniole lansate de-a lungul timpului, cum ar fi “Ola” lansată in vara anului trecut alături de Skinny Day și Luis Ray, doi artiști spanioli din Sydney, Australia. De asemenea artistul a lansat luna trecută și cântecul “Pierzi controlul”, produs de Hippy Jack a cărui sound ne duce cu gândul la piesele tipice Jack-P, sumbre, melodice cu mesaj profund.

Despre ce este piesă “Ce-mi spune inima”?  Cum am fost obișnuiți, artistul pune accent pe versuri, în cazul acesta ele se referă strict la Jack-P, mai precis acesta vorbește despre el ca om și ca artist, dând de înțeles că nu este genul care să cedeze ușor „Sunt perseverent am voința ca o stâncă, Eu sunt făcut doar pentru cursă lungă”, piesa începe ca un îndemn :

TRENDING – Trupa Guilty a lansat videoclipul pentru piesa „PERSONAL”

„Acestă seară vreau să fie incendiară ,

Vreau ca toți să iasă afară indiferent de țară,

 Aici nu se ține cont de o scară socială, nu!

Aici toți se distrează, inclusiv tu!”

Se observă că acesta nu ține cont dacă o persoană este bogată sau săracă, toți au dreptul să se distreze, fiind totodată un mesaj pentru oameni, un vers important din piesă se află în ultima strofă „Că dicția nu-i bună, că flow-ul e pe lângă”, de aici este ușor să ne dăm seama la ce se referă artistul, în primul rând acesta face niște relatări cu privire la anumite lucruri, mai precis la „dicție” și la „flow” , dând de înțeles faptul că a primit anumite reproșuri legate de ele , cum de altfel mulți artișți se confruntă cu aceste lucruri, pe lângă asta vine și răspunsul „Nu-ți place? Îți dau cât să-ți ajungă”, aici se poate observa faptul că Jack-P e un caracter nonconformist și face muzică cum vrea, „Muzica e ca mâncarea, gusturile nu se discută, nu poți fi pe placul tuturor, cineva poate adora piesa ta, unul poate să o urască, iar altul să fie la mijloc” spune artistul.

Casti Audio In Ear Panasonic RZ-S300WE-K, True Wireless, Bluetooth, Microfon, Autonomie 7.5 ore, Negru
Casti Audio In Ear Panasonic RZ-S300WE-K, True Wireless, Bluetooth, Microfon, Autonomie 7.5 ore, Negru

Inspirația, totul a început când artistul a auzit piesa „Montero (Call My By Your Name)” a lui Lil Nas X într-un mall și i-a venit ideea de a face o piesă cu același ritm, dar cu alt mesaj, nu a durat mult până să se pună pe treaba și să compună, rerfenul fost scris foarte repede, iar instrumetalul a apărut și el imediat, similar cu cel al lui Lil Nas X dar totuși diferit, fiind produs de un producător din Oslo, Norvegia, la capitolul mix și înregistrare a fost mult de lucru, în jur de șase voci au fost trase și mixate pentru a ieși rezultatul final. Care în opinia noastră sună foarte bine. Piesa este valabilă pe toate platformele muzicale. Iar noi vă invităm să o ascultați mai jos.

Dacă vrei să susții proiectul Contemporary-Establishment lasă-ne de o cafea AICI sau comandă Carți si Căști Audio din Magazinul Online de AICI.

Du-ți afacerea la nivelul următor cu Alternative Digital Media – Cele mai bune prețuri!

Lasă un răspuns