Twenty One Pilots a lansat videoclipul pentru piesa "Level of Concern"

Twenty One Pilots a lansat videoclipul pentru piesa „Level of Concern”

Twenty One Pilots – Level of Concern

Deci cum functioneaza trupele in aceasta perioada de pandemie, autoizolare si toate aceste nebunii? Twenty One Pilots au oferita o perspectiva acestui lucru prin intermediului videoclipului piesei „Level of Concert„.

Videoclipul regizat de Reel Bear Media ii gaseste pe cei doi membri ai trupei, Tyler Joseph si Josh Dun in timpul unei colaborari separate din studiourile lor, trimitandu-si fisiere audio si video, inainte si dupa ce a fost gata piesa.

Happy New Fear
Happy New Fear
CALIN-ANDREI MIHAILESCU

„Eu scriu mereu versuri dar pentru aceasta piesa am simtit nevoie sa le scot la lumina acum.” a scris Joseph intr-un tweet. „Este o idee simpla, dar plina de speranta” mentionand ca este prima melodie compusa la chitara electrica.

Piesa este primul release al celor de la Twenty One Pilots de la albumul de succes Trench. Dupa cum ti-ai dat seama melodia este inspirata de siguranta oamenilor din timpul acestor vremuri tulburi, Joseph incercand sa raspandeasca om mica speranta in aceste vremuri dificile.

Atat Joseph cat si Dun intentioneaza sa doneze o parte din incasarile pentru „Level of Concern” catre Crew Nation, fondul global de intr-ajutorare a tehnicilor ce se ocupa de muzica live si a caror ajutor este absolut necesar in crearea unui show live.

 

Fender Squier Contemporary Strat HH LR Olympic White
Fender Squier Contemporary Strat HH LR Olympic White

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook

2 gânduri despre “Twenty One Pilots a lansat videoclipul pentru piesa „Level of Concern”

Lasă un răspuns