Recorder Audio Tascam DR-05 - Gear Review

Recorder Audio Tascam DR-05 – Gear Review

Tascam DR-05

Adevarata inspiratie apare atunci cand te astepti mai putin. Cand vrei sa surprinzi meomentul acela cand un riff vine neanuntat ai doar cate va posibilitati: scoti repede telefonul (nu functioneaza niciodata nu?) sau dai drumul la PC, iti conectezi interfata audio, astept sa se incarce…mnea las-o asa, oricum suna a Metallica.

Recorder portabil Tascam DR-05 V2

Recorderul portabil stereo Tascam DR-05 este o solutie extraordinara. Nu dispune de efecte sau overddubbing dar ai parte de un sistem de microfoane condenser, tuner incorporat si interfata intuitiva.
Recorderul DR-05 a fost construit pentru a fi folosit simplu si direct.”

Recorderul audio Tascam DR-05 poate fi achizitionat de la soundcreation.ro la un pret accesibil. de AICI => Recorder Audio Tascam DR-05

Recorder portabil Tascam DR-05 V2

Inregistrarea este usoara. Modelul DR-05 a fost proiectat astfel incat sa nu folosesti prea multe setari. Apas Record pentru a-l seta in modeul record-reade mode, seteaza Levelul si „hit that Play” pentru a incepe procesul.

Modul de inregistrare Tascam Peak Reduction iti permite sa setezi levelurile pentru inregistrare, dar in momentul in care va aparea un Peak prea puternic al sunetului, acesta va fi instant taiat. Alte moduri inclu d o setare complet automata ( nu este excelenta pentru reprezentatiile dinamice) si un mod Limiter pentru a evita clipping-ul.

Recorder portabil Tascam DR-05 V2

Exista o gramada de aplicatii smartphone ce urmaresc sa faca ceea ce face recorderul audio Tascam DR-05. Va pot pune insa ca telefoanele moderne nu dispun inca de microfoane condender atat de calitative.
Simplitatea lui este de asemenea una dintre calitatile principale ale modelului DR-05.

Acesta este special construit pentru cei ce vor sa isi aduca aminte anumite piese compuse in sala de repetitii sau songwriter-ului care se pierde in multe idei.
Eu unul folosesc recorder-ul Tascam DR-05 pentru inregistrarea audio a concertelor la care merg. Vezi mai jos filmari cu partea audio inregistrata cu Tascam DR-05:

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente

3 gânduri despre “Recorder Audio Tascam DR-05 – Gear Review

Lasă un răspuns