Servicii AlternaTive Media

Colaborează Cu Mine

AlternaTive Digital Media este compania care lucreză sub brand-ul Contemporary-Establishment și îţi aduce servicii Social-Media, Fotografie, Graphic-Design, Videografie şi Campanii de Promovare Online la cele mai bune preţuri.

Fotografie

Ești model, antrenor de fitness și ai nevoie de un portofoliu foto? Ai o afacere, un magazin online sau un restaurant și ai dori fotografii pentru produsele tale? Ești în locul potrivit.

Social-Media

Haide să construim rețeaua de conturi Social-Media împreună și astfel afacerea ta va fi dusă la nivelul urmator.

Graphic-Design - Conttemporary-Establishment

Graphic Design

Ai nevoie de bannere pentru site-ul tău sau pentru canalele de social media sau concepte de bannere fizice? Ești în locul potrivit. Noi îți oferim servicii de graphic design în acest sens la cele mai bune prețuri.

Campanii promo

Ai nevoie de campanii PPC sau după pe înțelesul tuturor „reclame plătite” pentru site-ul tău sau pentru canalele de social media? Vrei sa facem împreună campanii de promovare pentru afacerea ta? Ești în locul potrivit.

Web-Design

Știm foarte bine cât de important este un site pentru o afacere! Vrei să îți construiești un website de prezentare și nu știi exact de unde să începi? Nu este absolut nici o problemă. Noi suntem aici pentru a te ajuta cu asta.


“Dwell on the beauty of life. Watch the stars, and see yourself running with them.”

Marcus Aurelius


Hai să facem ceva frumos împreună.

Portofoliu foto

eneba.com