Revistă despre artă și divertisment - Contemporary-Establishment

Știri și noutăți despre muzică și filme – Contemporary-Establishment


Știri și noutăți despre muzică și filme

Pagina Contemporary-Establishment iti prezinta de obicei stiri si noutati din lumea muzicii si a filmelor dar nu numai. Aici mai poti gasi recenzii, fotografii de la evenimente/concerte sau servicii foto-video sau online.

Buton Stiri

Image result for movie

Filmele sunt un tip de comunicare vizuala ce folosesc imagini in miscare si sunet, pentru a spune povesti sau pentru a-i invata pe oameni ceva. Oamenii din fiecare colt al lumii privesc filmele ca pe o forma de divertisment, o modalitate de a se distra. Pentru unii, filme distractive sunt cele care ii fac sa rada, in timp ce pentru altii un film bun ii poate face sa planga sau sa le fie frica.

Majoritatea filmelor sunt realizate astfel incat sa poata fi afisate pe acrane mari la cinematografe sau acasa. Dupa ce filmele sunt afisate pe ecranele cinematografelor pentru o perioada de saptamani sau luni, acestea pot fi comercializate prin alte tipuri de suporturi. Acestea sunt redate la televizor cu plata sau televiziune prin calbu, vandute sau inchiriate pe CD-uri, DVD-uri sau casete video, astfel incat oamenii sa poata viziona filme acasa. De asemenea poti descarca sau trimite filme. Filmele mai vechi sunt prezentate pe posturile de televiziune.

Filme

Image result for movieO camera de filmat/video face fotografii foarte rapid, de obicei 24 sau 25 de imagini (cadre) pe secunda. Atunci cand proiectorul de film, un computer sau un televizor arata imaginile in acest ritm, se pare ca lucrurile aratate in setul de imagini sunt cu adevarat in miscare. Sunetul este fie inregistrat in acelasi timp fie adaugat ulterior. Sunetele dintr-un film includ de obicei sunetele persoanelor care vorbesc (care se numeste dialog), muzica (coloana sonora) si efecte sonore, suntetele activitatilor ce se intampla in film (cum ar fi usile care se deschid sau arme de foc). In secolul XX camera de filmat a folosit de obicei film/pelicula fotografica. Produsele sunt inca adesea numite filme chiar daca acestea nu mai sunt inregistrate analog pe banda.

Buton Stiri

Despre muzica

Misterioasele origini ale muzicii jazz - Contemporary-EstablishmentMuzica este o forma de arta si o activitate culturala al carui mediu este sunetul organizat pe timp. Definitiile generale ale muzicii includ elemente comune, cum ar fi tonul (care guverneaza melodia si armonia), ritmul (si conceptele sale asociate cum ar fi tempo-ul, metrica si articularea) dinamica (mai tare sau mai incet ca volum), calitatile sonice ale timbrului si texturii.

Diferite stiluri sau tipuri de muzica pot accentua, de-sublinia sau omite unele dintre aceste elemente. Muzica este interpretata cu o gama vasta de intrumente si tehnici vocale. Exista piese doar instrumentale, numai piese vocale si piese care combina cele doua tipuri. Cuvantul muzica deriva din cuvanul grec μουσική (mousike; „arta muselor”).

In forma s-a cea mai generala, activitatile care descriu muzica sau activitatea culturala includ crearea muzicii, critica muzicii, studiul istoriei muzicii si examinarea estetica a muzicii. Filososii greci si indieni au definit muzica drept tonuri ordonate orizontal ca melodii si vertical ca armonii. Zicalele obisnuite cum ar fi „armonia sferelor” si „este muzica pentru urechile mele” indica ideea ca muzica este adesea ordonata si placuta ascultarii.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.