Servicii Media

AlternaTive Digital Media este compania care lucreză sub Contemporary-Establishment și îţi aduce Servicii Media, cum ar fi FotografieGraphic-Design, Servicii Social-Media, Consultanță  Videografie şi Campanii PPC Online la cele mai bune preţuri.

Contemporary-Establishment se ocupă de asemenea și de promovarea artiștilor local, internașionali, cei care sunt la început de drum sau care au un fanbase stabilit.

Nu ezita să ne contactezi pentru a stabili primii paşi spre evoluţia artei pe care o prestezi, afacerii tale online şi nu numai.

Servicii Media - Contemporary-Establishment

Marketing-ul Online este practica de a folosi canalele web în scopul de a răspândi un mesaj despre brandul, produsele sau serviciile unei companii către potențialii săi clienți.

Metodele și tehnicile utilizate pentru marketing-ul online, includ e-mailurile, rețelele sociale, publicitate grafică, optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), Google AdWords și multe altele.

Obiectivul marketing-ului online este de a ajunge la potențialii clienți prin canalele în care își petrec timpul, citind, căutând cumpărând sau socializând online.

Servicii foto

Ești model, antrenor de fitness și ai nevoie de un portofoliu foto? Ai o afacere, un magazin online sau un restaurant și ai dori fotografii pentru produsele tale? Ești în locul potrivit.

Accesează butonul de mai jos și hai să stabilim primii pași către o sesiune foto profi:

Ședință Foto basic100 $
Ședință Foto profesională200 $
Ședință Foto profesională400 $

Servicii Social-Media

Haide să construim rețeaua de conturi social-media împreună și astfel afacerea ta va fi dusă la nivelul urmator.

Tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi butonul de mai jos de mai jos pentru a face primii pași.

Serviciu începând de la 100 $

Consultanță WEB și Social-Media

Ai nevoie să faci primii pași în lumea online? Magazine online, site-uri, platforme e-comerce? Fa o programare mai jos și hai sa începem toată treaba.

Serviciu începând de la 100 $