Review-uri Cărti, Muzică, Filme - Contemporary-Establishment

Review-uri Cărti, Muzică, Filme – Contemporary-Establishment


Review-uri Cărti, Muzică, Fime pentru tine si cei cunoscuti

In sectiunea Review-uri Cărti, Muzică, Fime din stie-ul Contemporary-Establishment recenzii de albume, carti sau instrumente muzicale, echipamente foto si nu numai.

Review-uri Cărti, Muzică, Fime - Contemporary-Establishment

O recenzie sau un review este unei publicatii, a unui serviciu sau a unei sau a unei campanii, cum ar fi un film (recenzia unui film), jocuri video (recenzie de jocuri video), compozitie muzicala (review muzical a unei compozitii sau inregistrari), carte (recenzie de carte), instrumente muzicale (magaziul de muzica iti ofera o chitara pentru un un review); o piesa hardware, un aparat de uz casnic sau un computer, un eveniment sau spectacol, cum ar fi muzica live, piesa de teatru, spectacol, teatru, muzica, spectacol de dans sau expozitie de arta.

In plus de o evaluate critica, autorul review-ului poate atribui operei un rating pentru a indica meritul sau. Mai vag autorul poate revizui evenimentele curente, tendinte sau articolede stiri. O compilatie de review-uri poate vi ea insasi o recenzie. New York Review of Books de exemplu este o colectie de eseuri despre literatura, cultura si actualitate. The Beerist este o copilatie de recenzii ale berilor artizanale. National Review fondata de F. Buckley Jr. este o revista de influenta, conservatoare iar Monthly Review este o revista de recenzii socialsta.

Buton Review

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook 

Această pagină este în mare parte cu și despre artişti de toate felurile. Fie că este vorba despre muzică (rock, metal, folk, rap), fie că este vorba despre fotografie, pictură, teatru, film sau Review-uri Cărti, Muzică, Fime . Arta este cea mai nobilă formă de exprimare a ființei umane și nu poate aduce decât energie pozitivă.

 

Arta ne însufletește și ne face sa fim speciali. Ne face să fim mai buni și ne ajută să trecem de barierele timpului și de barierele lumii materiale. Aici vei găsi concerte, evenimente, articole, filmări, fotografii și multe alte materiale cu artiștii tăi preferați. Vizitează https://contemporaryestablishment.org și bucura-te de această experiență.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.