Poster A3 Altar - Contemporary-Establishment

Fotografia de concert – Contemporary-Establishment


Fotografia de concert: Poze de la Concerte

In sectiunea Fotografia de Concert a revistei Contemporary-Establishment vei gasi poze si articole din cadrul evenimentelor si concertelor Live pe care le fecventam.

Fotografia de concert: Poze de la Concerte - Contemporary-Establishment

Fotografia de concert este o activitate legate de concerte, evident si muzica. Inglobeaza fotografii ale unei trupe sau un muzician, precum si acoperirea unui concert intreg. Este un efort comercial minor care sprijina in mare parte fotografii independenti.IMG_4003

Regula celor trei melodii, permite fotografilor de concert sa realizeze fotografii in photopit, doar in timpul primelor 3 melodii. In timpul unui interviu cu Paul Natkin considerat unul dintre cei mai mari fotografi de concert din Chicago a declarat: „Regula a inceput in anii ’80 cu trupele din New York in special Springsteen. Cand o trupa canta in New York, in special lo Garden, erau tone de fotografi. Cel putin jumatate din ei erau paparazzi. Acei oameni nu stiau sa fotografieze, singurul lor skill era sa puna flash-ul pe camera. Nici macar nu stiau sa schimbe filmul. Stiau ca au 36 de fotografii. Bruce va urca pe scena si vor fi 50 de fotografi cu 50 de flashuri in fata lui. Nu-l invinovatesc, a iesit de pe scena intr-o seara si a spus: trebuie sa facem ceva cu toate flash-urile astea. Cineva a spus: De ce nu ii lasam sa fotografieze doar primele 15 minute. Cineva si-a dat seama ca media de timp a unei piese este de 5 minute.”

Buton Foto

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

Servicii Foto-Video => https://bit.ly/2NHdcIX

Colaborari foto => facebook.com/TurcuDanielAlexandru

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook