Cărti care te fac să (și) râzi! - Contemporary-Establishment

Cărti care te fac să (și) râzi!


Salut!

Există cărți care te lasă cu gura căscată sau cărți care te bântuie zile în șir după ce le-ai terminat. Mai sunt și cele pe care simți nevoia să le recitești de îndată ce le-ai terminat. Sunt povești care te emoționează și sunt altele care te enervează.

Dar mai sunt și cărțile – printre preferatele noastre –, care te și binedispun, care te fac să râzi înfundat sau în hohote, cu imaginația stârnită de născociri dintre cele mai haioase. Sunt acei autori pe care îi tot citești și recitești pentru că nu te saturi umorul lor luminos sau arțăgos, britanic sau balcanic.

Selecție de cărți care te fac să (și) râzi, disponibilă exclusiv cu până la 20 reducere, în perioada 30 martie – 5 aprilie. #cartediem #citeștișirâzi

De pe blog

Abonează-te!

contemporary-establishment

Despre mine

👉Contemporary-Establishment este cu și despre artişti de toate felurile. Fie că este vorba despre muzică (rock, metal, folk, rap), fie că este vorba despre fotografie, pictură, teatru, film sau alte tipuri de artă.

👉Arta este cea mai nobilă formă de exprimare a ființei umane și nu poate aduce decât energie pozitivă.

👉Arta ne însufletește și ne face sa fim speciali. Ne face să fim mai buni și ne ajută să trecem de barierele timpului și de barierele lumii materiale.

👉Aici vei găsi concerte, evenimente, articole, filmări, fotografii și multe alte materiale cu artiștii tăi preferați.

Vizitează https://contemporaryestablishment.org și bucura-te de această experiență.

Let’s hang out