Piesă de Teatru: "Să vorbesc cu tine" La Teatrelli - Contemporary-Establishment

Piesă de Teatru: “Să vorbesc cu tine” La Teatrelli

  • Teatrelli – Creart.Bucuresti
  • 19:00 – Mâine, 21 Noiembrie 2023

„Să vorbesc cu tine”, pe un text de Ana-Maria Bamberger, un spectacol de și cu Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu, scenografie și proiecții video: Vladimir Turturică.

Producția creart/Tetrelli aduce o abordare mai puțin obișnuită pe scena de teatru din București – cea de comics în mișcare, pornind de la o realitate cu care ne confruntăm permanent: lipsa unei comunicări reale și distanțele pe care le creăm între noi. „Să vorbesc cu tine” este, așadar, o alegorie a poveștilor de dragoste din zilele noastre, cu tot absurdul pe care îl conțin, prezentat însă într-o notă ludică și comică.

Piesa Anei Maria Bamberger a avut premiera mondială la Paris, la Théatre Le Guichet Montparnasse, în 2018, producția creart/ Teatrelli fiind prima montare scenică din România. Construit ca un spectacol work in progress, „Să vorbesc cu tine” a fost prezentat într-o primă etapă de lucru ca lectură performativă online, în iunie 2020, la scurt timp după ieșirea din izolare, fiind adaptat ulterior câtorva spații outdoor și indoor. Spectacolul a crescut și a evoluat împreună cu vremurile și contextele pe care le trăim, încercând să integreze și să traducă, de la o etapa inițială la cea finală, schimbările de gesturi și comportamente, impuse de noua normalitate.

Piesă de Teatru: "Să vorbesc cu tine" La Teatrelli - Contemporary-Establishment

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns