Metallica: 27 de Secrete Ascunse pe care Probabil nu le Știi! - Contemporary-Establishment

Metallica: 27 de Secrete Ascunse pe care Probabil nu le Știi!

Salutare de la mare. Astăzi, vă prezint câteva chestii interesante despre trupa Metallica. Recunosc sunt un și un fan înrăit, dar îi admir și pentru ceea ce au realizat în industria muzicală. Până la urma urmei sunt una dintre cele mai populare trupe metal din lume.

Metallica a fost formată în octombrie 1981 în Los Angeles, California, în Statele Unite. Trupa a luat naștere după ce James Hetfield a răspuns la un anunț pe care bateristul Lars Ulrich îl plasase în ziarul local, căutând persoane cu care să cânte.

consumer.huawei.com

Până în prezent, Metallica a susținut peste 1.700 de concerte în 60 de țări, inclusiv în România. De asemenea, trupa a lansat 11 albume de studio, 8 albume live, 3 EP-uri, 43 de videoclipuri muzicale și 44 de single-uri.

Primul lor album de studio, a fost “Kill’em All”, și a fost lansat în anul 1983. În aprilie 2000, trupa a intentat un proces împotriva serviciului Napster pentru distribuirea ilegală a muzicii online. În cele din urmă, Napster a fost închis.

Metallica a fost nominalizată la 23 de premii Grammy și a câștigat 9 dintre acestea. Au câștigat și alte premii importante, inclusiv 5 premii Billboard Music Awards, 2 premii American Music Awards și 7 premii Kerrang!.

Lars Ulrich, bateristul trupei, este oficial cel mai bogat toboșar de metal din lume, având o avere de aproximativ 300 de milioane de dolari.

Șase albume consecutive Metallica au debutat pe primul loc în topul Billboard Hot 200. Metallica deține un record mondial Guinness pentru primul concert realizat pe fiecare continent. În 2013, au susținut un concert în Antarctica la baza Carlini.

Iată 27 de fapte despre Metallica pe care s-ar putea să nu le știți:

Support Us

Dacă te regăsești în contentul nostru și îți place, sprijină activitatea Contemporary-Establishment și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de nimeni, așa ca site-ul și toată această intreprindere functionează din fonduri proprii.

5,00 EUR

carturesti.ro

Lasă un răspuns